Galéria

Transznemű modellek, akik egy életre megváltoztatták a divatvilágot

Forrás: Hunter Schafer, az Eufória című sorozat szereplője sokaknak ismerős lehet. Középiskolás korában esett át egy nemváltó műtéten, ami óta egészen új életet él. Többek között a MiuMiu és a Dior kifutóján is vonult már.
Forrás: Andreja Pejic Andrej néven, férfi androgün modellként robbant be a divatiparba, ám 2014-es nemváltó műtéte modellkarrierjét semmiben sem akadályozhatja meg, sőt azóta is világmárkák arca.
Forrás: Kenny Ethan Jones már fiatalkorában rengeteg nehézséggel megküzdött: transzneműségét tinédzserkorában mentális problémának titulálták, később pedig rengetegen bántották. Ma már sikeres modell.
Forrás: Isis King is azok közé tartozott, akik megváltoztatták a divatvilágot. Ma már nemcsak manökenként és fotómodellként, hanem divattervezőként és színésznőként is ismeri a világ.
Forrás: Laith Ashley fiatalon kezdte meg az átalakulást, nem sokkal később pedig már a New York-i divathét kifutóin vonult. A mai napig az egyik legkeresettebb transznemű férfimodell.
Forrás: Valentina Sampaio lett az első nyíltan transz Victoria's Secret angyal, ami szinte hihetetlen. A fiatal lány már nyolc éves korában transzneműként azonosította magát, később pedig a nevét is megváltoztatta. Mesésen fest.
Forrás: Nathan Westling modellkarrierjét Modellkarrierjét még anno Natalie-ként kezdte, nemváltó műtéte óta pedig hatalmas sikernek örvend. Többek között a Louis Vuitton és a Saint Laurent kifutóin is rendszeresen vonul.