Galéria

Híres emberek, akik szó szerint tetoválások megszállottjai

Forrás: A Maroon5 frontembere, Adam Levine annyira dögös, hogy még egy tetkófóbiás nő is örömmel megtekintené közelebbről azokat az alkotásokat a bőrén.
Forrás: Miley Cyrusnak csodálatos hangi adottságai vannak, mégis általában valamilyen extrém viselkedéssel hívja fel magára a figyelmet. Ehhez képest tetoválásai még elég visszafogottak.
Forrás: Harry Styles az aranykorát éli éppen, filmekben szerepel és szólókarrierje is töretlen. Élete mozzanatainak pedig olykor emléket állít a karjain, ami egy ilyen kis rocksztárhoz passzol is.
Forrás: Megoszlanak a vélemények, hogy egy nőnek mennyire áll jól a tetoválás, és sokak szerint Rihanna picit túltolta már ezt a dolgot.
Forrás:

A visszafogott személyiségű Ed Sheeran is szeret magára varratni, de nála a tetoválások is tükrözik a bohém személyiséget. Ne is keressünk durva vagy gótikus szimbólumokat, hamarabb fogunk egy macira akadni.


Forrás: Végül ismét egy hölgy, az utánozhatatlan Gaga. Bár ő inkább ruháival és különleges kreációival szokott kitűnni, egy interjúban elárulta, hogy még édesapjával egyezett meg (aki nem szerette a tetkókat), hogy csak a teste egyik oldalára fog varratni. Mi ez, ha nem kompromisszum?