Galéria

Erdei séta személyiségteszt - ELEMZÉS

Forrás: 1. A személy, aki elkísért téged a sétádra, életed legfontosabb személye. Ő az, aki nagyon sokat jelent, akinek a társaságát nagyra tartod, és akiről biztosan tudod, hogy őszintén számíthatsz rá. A szereteted felé óriási!

2. Az, hogy milyen állatot láttál, valójában nem olyan fontos. Viszont az, hogy MEKKORA volt ez az állat, annál inkább! Az élőlény mérete ugyanis azt szimbolizálja, hogy mekkora problémák vannak most az életedben. Minél nagyobb volt az állat, annál komolyabb gondjaid vannak, és annál nehezebben tudod leküzdeni őket. Ha kisebb volt az élőlény, az azt jelenti, hogy egészen jól tudod kezelni a hullámvölgyeket, és nem hagyod, hogy legyűrjenek téged.
Forrás: 3. Milyen volt veled az állat? Ha agresszívan reagált, támadni akart vagy morgott, úgy valószínű, hogy te is nagyon gyakran hajlamos vagy ellenségesen viselkedni másokkal. Könnyen dühbe jössz, és nem vagy túlzottan türelmes, ráadásul nyitott sem. Lehet, hogy ez önvédelmi mechanizmus, és így próbálod védeni magad a csalódásoktól. Ha az állat viszont barátságos volt, esetleg meg is tudtad simogatni, az arra utal, hogy te magad is pozitívan állsz másokhoz. Kedves vagy, és néha talán túlságosan is hamar megbízol az emberekben. Ha viszont az állat azonnal elszaladt, úgy könnyen lehet, hogy te is sokszor menekülsz az ismeretlen elől. Meglehet, hogy a problémáid elől is elfutsz, és nem mersz kockáztatni. Akkor sem, ha kellene!

4. Az, hogy mekkora volt a házikó, azt szimbolizálja, hogy mennyire vagy ambiciózus az életben. Egy kicsi ház arra utal, hogy nem igazán érzed magad motiváltnak, míg egy nagy ház azt jelképezi, hogy tele vagy ambíciókkal és elszántsággal. A ház körüli kerítés azt mutatja meg, mennyire vagy nyitott. Ha volt a háznál, úgy te valószínűleg zárkózottabb vagy, nehezen nyílsz meg mások előtt, és nem szívesen beszélsz magadról. Néha még a barátaidnak sem. A kerítés nélkül ház viszont ennek ellenkezőjére utal, és egy nagyon nyitott személyiséget takar.
Forrás: 5. Nem mindegy, mit láttál az asztalon. Ha nem ételt, virágot vagy családi fotókat, úgy valószínűleg nem vagy túlzottan boldog jelenleg az életeddel. Van valami, ami beárnyékolja a boldogságodat, és talán még te sem tudod, hogy ez mire utal! Ha viszont a fenti három közül láttál valamit az asztalon, úgy neked most nincs ilyen gondod, és pozitívan tekintesz előre.

6. Az, hogy mennyire erős anyagból készült a bögre, azt mutatja meg, hogy milyen erős a kapcsolatod azzal a személlyel, aki elkísért a sétádra. Ha olyan anyagból készült, ami könnyen törik, úgy a kapcsolatotokra is ez jellemző, míg a strapabíró bögre egy kifejezetten erőteljes viszonyt ábrázol.
Forrás: 7. Az, hogy mekkora volt a víz, a szexuális étvágyadat jellemzi. Amennyiben egy aprócska patakot láttál, úgy valószínűleg neked alacsony a libidód, míg egy nagy tó vagy folyó arra utal, hogy nagyon is érdekel a téma, és szeretsz kísérletezni is.

8. Hasonló dologról árulkodik az, hogy hogyan jutottál át a vízen. Ha közben vizes lett a ruhád, az azt jelenti, hogy maga a szex szerinted nagyon fontos egy kapcsolatban, míg ha szárazon értél át, úgy valószínűleg azt gondolod, hogy egy szerelemben nem a szex a lényeges, és ennél több fontos dolog is van.