Galéria

Híres énekesek, akik felejthetetlen cameo-t nyújtottak a filmek világában

Forrás: A legendás énekes, David Bowie döntő szerepet játszott az eredeti Zoolander-filmben, rövid ideig saját magát alakította, hogy eldöntse a Derek és Hansel közötti párbajt. A színész, Ben Stiller később azt mondta, hogy valóságos sokként érte, hogy Bowie beleegyezett a szereplésbe.
Forrás: Ed Sheeran a Trónok harcában tűnt fel, amiben egy katonát alakított, aki mellesleg énekelni is tudott.
Forrás: Kanye West számos filmben és tévéműsorban szerepelt már, de a 2008-as The Love Guru című film valószínűleg a legismertebb cameója, hiszen saját magát játszotta, és így kiáltott fel: "Imádom a jégkorongot!", miközben egy meccset nézett.
Forrás:

Britney Spears igazi cameo sztár, több filmben is remekelt. Szerepelt a 3. Austin Powers filmben, a Goldmemberben, feltűnt a Sabrina - tiniboszorkányban, a Szeplőtlen Jane-ben és az Így jártam Anyátokkal sorozatban is.


Forrás: Enrique Iglesias is szerepelt az Így jártam Anyátokkal sorozatban, mint Robin egzotikus szeretője, Gael, aki féltékenységben tör ki Robin volt barátja, Ted miatt.
Forrás: Demi Lovato énekesnő gyerekszínészként kezdte, rengeteg műsorban szerepelt a Disney Channelen. Vendégszerepelt a Grace Klinika egyik epizódjában, ahol Hayley-t alakítja, egy lányt, aki mindent hallott, ami a testében zajlik.
Forrás: Miután elkészítette a 2002-es James Bond-film, Halj meg máskor címadó dalát, Madonna rövid ideig Verity vívóedzőként is feltűnt a filmben, és Pierce Brosnan Bondjának azt mondja: "Látom, jól kezeled a fegyvert."