Galéria

Csillagjegyek, akik a legrosszabbat hozzák ki egymásból

Forrás: Kos és Szűz

Az ellentétek vonzzák egymást, de nem hosszú távon! Két csillagjegy, akik ennyire eltérő személyiségek, hamar azon kaphatják magukat, hogy folyton egymást kritizálják. A Kos nehezen viseli, hogy a Szűz nem hajlandó vele tartani a kalandokban, nem elég spontán lélek, és nem is túlzottan bevállalós, míg a Szűz butaságnak tartja azt, hogy a Kos semmit sem gondol végig. Barátként és partnerként is csak a kezdetekben működik egy ilyen kapcsolat, utána hamar eltávolodnak egymástól.
Forrás: Bika és Ikrek

A Bikának fontos az, hogy mindent megosszon a másikkal, teljesen mindegy, hogy egy barátról vagy szerelemről van szó. Ő szeret beszélgetni, sokat találkozni, és igényli, hogy a másik megossza vele élete fontosabb pillanatait. Az Ikrek viszont gyakran távolságot tart, sokat titkolózik, és nehezen nyílik meg eleinte, ráadásul rengeteg barátja van, akikkel ugyancsak igyekszik találkozni, így nem mindig marad ideje a Bikára. Ez viszont addig-addig vezet vitákhoz, mígnem végleg megszakad közöttük a kapcsolat.
Forrás:

Rák és Mérleg

A Rák nem az a pörgős típus, már ami a programokat illeti. Jobb szeret otthon maradni, filmeket nézni és beszélgetni, ami ugyan a Mérlegnek is szimpatikus program, de nem egyfolytában! Ő sokkal szociálisabb, több barátja van, és szívesebben mozdul ki, ami még egy barátság esetén csak-csak működhet, de a szerelemben egyáltalán nem. Az egyik visszafogná a másikat, míg a másik folyamatosan húzná magával őt, így pedig sosem tudják igazán megérteni egymást.


Forrás: Oroszlán és Oroszlán

Általánosságban is elmondható, hogy nem érdemes két ugyanolyan jegynek együtt lenni, mert túlságosan is hasonlóak és makacsak lesznek. De az Oroszlánnál egy végképp igaz! Ennek a jegynek kell a figyelem, hogy a középpontban lehessen, és nem szívesen osztja meg a trónt mással. Legyen az akár a szerelme, akár a legjobb barátja, ez náluk örök vitaforrás lesz, hiszen mindketten úgy fogják érezni, hogy a másik nem figyel rájuk eléggé.
Forrás:

Skorpió és Vízöntő

Ez a két jegy képes kihozni egymásból a legrosszabbat is, és gyakran elég mérgező a kapcsolatuk. Eleinte minden okés, hiszen nagyon sok bennük a közös: határozottak, lázadók, akik szeretik azt csinálni, amihez kedvük támad. De előbb-utóbb elérkezik az a pont, amikor mindketten mást akarnak, és egyik sem hajlandó engedni. Ha pedig egy nagyobb vitára kerül sor, barátként könnyen lehet, hogy hónapokig egymáshoz sem szólnak inkább, mert egyik sem hajlandó előbb bocsánatot kérni.


Forrás:

Nyilas és Halak

Míg a Nyilas tipikusan szabadságszerető lélek, ráadásul nagyon őszinte, addig a Halak örök álmodozó, aki ugyan szeret jönni-menni, de nem hagyná maga mögött megszokott kis életét. Egy darabig segítenek egymásnak fejlődni, de előbb-utóbb elkezdődik a kritizálás, mert nehezen értik meg azt, mi jár a másik fejében. Egy barátságban ez még elférhet, ha kellően tisztelettudók, de a szerelemben határozottan nem. A konfliktusok ugyanis hamar beárnyalják a hétköznapokat.


Forrás:

Bak és Kos

A szerelemben a türelem is fontos, de a Bakból ez a képesség hiányzik. Ő mindent akar, és azonnal, de persze ezért hajlandó is dolgozni. Megszokta, hogy ő maga produktív személyiség, aki előbb dolgozik, és aztán szórakozik, és bár eleinte a Kos szabadszelleműsége vonzó neki, személyisége mégis előretör. Hiába érzi jól magát egy spontán barát vagy partner mellett, a kezdeti lelkesedés után egyszerűen semmiben sem tudnak megegyezni. Mindketten mást akarnak, és ez kevésbé szimpatikus énjüket is előhozza belőlük.