Galéria

Híres nők, akik 2022-ben adnak életet gyermeküknek

Forrás: Cristiano Ronaldo és kedvese még karácsony előtt jelentették be, hogy nagy családjuk újra bővül. Közös kislányuk után most egy ikerpár érkezik hozzájuk, méghozzá egy kisfiú és egy kislány.
Forrás: Chris Pratt boldogabb már nem is lehetne, hiszen két éven belül már a második kisbabával ajándékozza meg szerelme, Katherine. Azt azonban még nem tudni, hogy közös kislányuk és Pratt előző házasságából született fia mellé most milyen nemű kicsi érkezik.
Forrás: A szépséges színésznő első gyermekével várandós, és azt hiszem kicsit sem túlzás azt mondani, hogy a 2022-es év egyik legjobban várt sztárbabája, hiszen maga a színésznő is igen különleges. Csodálatos pocakját legutóbb a Ne nézz fel! premierjén mutatta meg.
Forrás: A plus-size modellnek aztán kijárt a jóból, hiszen sikert sikerre halmoz, illetve kisfia mellé egyszerre két kicsi is érkezik. Ashley egyébként egy zseniális videóban osztotta meg, hogy óriási férfiuralom érkezik az életükbe, hiszen a szíve alatt is két kisfiú dobog.
Forrás: A csodaszép modell pár hónapja debütált egy pocakos fotóval, hogy bizony-bizony 5 év után újra gyermeket vár az elképesztően jóképű Jason Stathamtől. Hogy kislány vagy kisfiú még nem tudni, de azt igen, hogy ilyen génekkel tuti szép lesz.
Forrás: A celebből lett sminkmogul szintén második babáját várja rapper barátjától, Travis Scott-tól. Érdekesség, hogy a pár lányuk, Stormi születése után egy évvel szakított, ám kapcsolatuk újra felmelegítése után szinte egyből belevágtak az újabb babaprojektbe.