Galéria

Ezek 2022 legnagyobb menyasszonyi ruha trendjei

Forrás:

Egyre több különleges megoldás születik az esküvőkön, legyen szó programokról, helyszínről vagy bármi másról, egyre többen rugaszkodnak el a hagyományoktól. Ez a tendencia idén a menyasszonyi ruhák esetében is megerősödik, és nagy népszerűségnek örvend majd az overál.


Forrás:

Szakértők szerint a Bridgerton óta megnőtt az ilyen ruhák népszerűsége, amik a régi korokat idézik, ráadásul a menyasszonyok nagy részének jól állnak.


Forrás:

A fűzős felsőrész újra hódító útjára indul idén, ám ezúttal egy kis csavarral tér vissza. A megszokott merev hatás helyett most az áttetszőségre helyezik a hangsúlyt a divattervezők.


Forrás:

Az utóbbi években – a pandémia hatására - az egyszerű ruhák kerültek előtérbe, ami idén kevésbé lesz jellemző. Minden szóba jöhet, ami fodros, extra, habos-babos és hercegnős hatást kelt.


Forrás:

A csipke mellett idén is népszerűek lesznek a 3D-s virágokkal díszített ruhák, amik végtelenül romantikus hatást keltenek.


Forrás:

És persze továbbra sem veszít népszerűségéből a lézerrel vágott csipke, a grafikus hímzés és a nagyméretű minta sem.


Forrás:

Grace Kelly óta a hírességek előszeretettel viselnek magasnyakú, hosszú ujjú ruhát, ahogy tette idén Paris Hilton, korábban pedig Hailey Bieber is. Szakértők szerint ez a trend is egyre erősebben van jelen, idén sokan választanak majd ehhez hasonló megoldást – akár visszafogottabb kivitelezésben, kevesebb csipkével, mint a képen is látható.


Forrás:

Egyes szakértők szerint a kapucni idén népszerűbb lehet, mint a fátyol, ugyanis minden évben egyre többen választják ezt a fajta kiegészítőt. Ezen nem lepődnénk meg, hiszen Lily Collins tavaly még menőbbé tette ezt a viseletet.