Galéria

Igazi kaméleonok: híres emberek, akik imádják változtatni a külsejüket

Forrás:

Az Emmy-díjas szépségen egy hibát sem találni, hiszen nemcsak tehetséges, de lenyűgözően tökéletes is. Ő azonban sosem fél valami újat kipróbálni, akár egy szerep, akár önmaga miatt. Legutóbb vállig érő vörös bob frizurát vágatott, de láthattuk már nagy fonatokkal, rövid hajjal, szőkén és feketén is.


Forrás:

Az énekesnő – bár az elmúlt években inkább saját márkáival volt elfoglalva – a mai napig szeret megújulni. Pár éve drasztikus diétájával állt le, hogy nőies idomaival hódítsa meg a világot, ám elsősorban mindig merész viseleteivel és hajstílusával került a címlapokra. Mostanában hosszú fürtökkel láthatjuk Instagram oldalán, de volt már felnyírt hajú, előre hosszabbodó és teljesen rövid is. Sminkjeiben pedig hasonlóan kísérletező. Füstös szemeit volt, hogy cicaszemekre, vagy teljesen natúr színekre cserélte.


Forrás:

Demi mögött nehéz évek állnak. Bevallotta, hogy pánszexuális, majd hogy nem-bináris nemi identitású, illetve túl van több rehabon és egy túladagoláson is. Élete nagy mérföldköveit pedig mindig egy új külsővel igyekezte megmutatni a rajongói számára. Tüneményes, hosszú hajú lányból, mára egy nőies, dögös, rövid hajú szépség lett. Legutóbb néhány hete nyírta rövidre haját.


Forrás:

Kétség sem fér hozzá, hogy Katy Perry a legvadabb sztárok egyike, ha a külseje megváltoztatásáról van szó. Szinte nincs olyan trend, hajstílus vagy smink, amiben ne láthattuk volna az egyik klipjében vagy a vörös szőnyegen. Az énekesnő egy interjúban azt mondta, hogy ez is egyfajta önkifejezés számára.


Forrás:

A bő ruhákkal, zöldes-fekete hajjal híressé vált Z-generációs szupersztár tavaly döntött úgy, hogy eljött a változás ideje. Mostanában platinaszőke hajjal és szexi ruhákban látni, amivel azt akarta megmutatni, hogy felnőtt nővé cseperedett. Reméljük hamarosan vörös és balayage árnyalattal is láthatjuk majd.


Forrás:

Beckhamné most már ugyan finoman nyúl az új dolgokhoz, de a 2000-es, illetve a 2010-es években igazi úttörő volt, ha divatról és szépségről volt szó. Katy Perryhez hasonlóan sose félt stílust váltani. Nekünk az egyik kedvencünk a szőke korszaka volt.