Galéria

7 ok, amiért neked is jó, ha szép fehérneműben vagy

Forrás: Még ha senki sem látja, egy szép, vagy csak különlegesebb, nem mindennapi darab növelheti az önértékelésedet. A nagyobb önbizalom pedig fizikailag is vonzóbbá tehet; ilyenkor másképp viselkedsz, jársz, beszélsz és gesztikulálsz – véli a Huffpost által megkérdezett szakértő. Az is sokat számít, hogy te magad milyen gondolatokat, érzeteket társítasz a különlegesebb fehérneműidhez. Ha számodra ezek az erőt, önbizalmat, vonzóbb külsőt jelentik; jó eséllyel így is fogod magad érezni bennük. Nyilván nem egy csodaszer, viszont sokat segíthet - teszi hozzá a pszichológus.
Forrás: Öltözködésünket, ruhaválasztásainkat általában sokféle szabályrendszer, kötöttség határozza meg. Egyáltalán nincs mindenki olyan helyzetben, hogy folyton olyan ruhákat vegyen föl, amiket igazán szeretne. A fehérneművel ugyanakkor más a helyzet, azt nem látja senki rajtad, vagy a partnered kívül. Egy klassz vagány szettet viselve a blézer és blúz kombó alatt kiélheted a kreativitásodat.
Forrás:

Ha egy nő minőségi fehérneműt vásárol, azzal máris sokat tett saját magáért. Ez általában pedig azokra jellemző, akik kellőképpen szeretik, becsülik is magukat; így egyáltalán nem érzik luxusnak, hogy „csak” maguk miatt „dobnak ki” ennyi pénzt egy drágább darabra – mondja a viselkedéspszichológus.


Forrás: Ha kevésbé vagy merész és kísérletező típus; főleg, ami a szemnek látható ruhadarabokat illeti, vagy nem is teheted például a munkád miatt; a fehérneműidet ezzel szemben „büntetlenül” variálhatod. Színekben, különféle stílusokban egyaránt.
Forrás:

Benned is átfutott már valaha az a gondolat, hogy mi van, ha éppen akkor ér egy baleset, amikor a kinyúlt, elnyűtt melltartód van rajtad? Vagy mi történik, ha aznap találkozol össze a nagy Ő-vel a barátnőd buliján? Azzal, hogy szép alsóneműt viselsz, egy kicsit úgy érezheted, az irányításod alatt tartod az eseményeket, téged aztán nem érhet váratlan fordulat.


Forrás:

Ha elégedett vagy azzal, amit viselsz – még ha az nem is feltétlen látható – megerősíthet belülről. Ne a környezetedtől várd el folyton, hogy dicsérgessen, hogy téged igazoljon. A legeslegjobb, ha ez az elégedettség belülről fakad!


Forrás:

Egy éve már, hogy te is a napjaid nagy részét macinaciban, otthoni kényelmesben töltöd? Nem is csoda, hiszen a vírus kapcsán hozott korlátozások miatt nem is igazán volt hová menni, kiöltözni. Eddig legalábbis. Szerezz be egy különlegesebb alsóneműt és meglátod, már ettől is újra kedvet kapsz az öltözködéshez. Ha pedig szép ruhákat veszel föl, az a hangulatodra is visszahat, pozitív módon.