Galéria

Egy újságíró kipróbálta Ashley Graham életmódját: ez a 4 dolog történt

Forrás:

Nem titok, hogy Ashley teljesen rá van függve a mozgásra, annyira, hogy a YouTube-on külön edzős sorozata van, amiben megmutatja, hogyan vezeti le a feszkót. Josie bevallotta, hogy nincs benne akkora motiváció, hogy ezt minden egyes nap utána csinálja, ehelyett inkább megfogadta a modell egyik tanácsát: minden egyes nap mozogj és nyújts egy keveset. A sztár egyébként azt is leszögezte már korábban, hogy azért sportol, hogy energikus maradjon, jól érezze magát és nem azért, hogy leadjon néhány kilót. Josie megtanulta, hogy a sport nem feltétlenül arról szól, hogy megváltoztassunk magunkon valamit, hanem arról, hogy egészségesek maradjunk és élvezzük az egészet.


Forrás:

Ashley nagyon fontosnak tartja a hitet az életében, úgy gondolja, hogy ez sok mindenen átsegítette már. A Buslte-nek adott egyik interjújában elmondta, hogy minden reggel és este imádkozik: „Hangosan imádkozom, mert a szavaimnak ereje van, hatással vannak a jövőm irányítása szempontjából. Olyan, mintha egy olyan táblát készítenél, amin szerepelnek az álmaid, csak épp szavakkal mondod el azt.”

Josie egy hétig ugyanezt tette, bár egy kicsit a saját képére formálva: minden este és reggel leírta, miért hálás és mik a céljai, ráadásul meditált is. Elmondása szerint sokkal jobb hangulatban teltek utána a reggelek, sőt az egész napjára kihatott a dolog. Ashley esténként hangosan kimondja azt is, hogy szereti önmagát, ami az újságírónak egy kicsit a komfortzónáján kívül esett, de ebből megértette, honnan meríti a sztár az önbizalmát és az erejét.


Forrás:

Az vagy, akivel az idődet töltöd – jól tudja ezt Ashley is, aki szerint a rossz társaság megváltoztatja az ember jó oldalát is. Az újságíró bevallotta, hogy nemcsak a legfontosabb emberekkel szokott találkozni, de gyakran olyan kapcsolatokat is életben tart, ahol a másik féllel csak a pletykák tartják össze vagy egyszerűen nem mer mindenkinek nemet mondani. Utóbbit pedig az egy hetes kísérlet után is gyakorolnia kell még.


Forrás:

Josie-nek ez jelentette a legnagyobb nehézséget, amihez ráadásul még egy analóg ébresztőórát is vásárolnia kellett, mert mindeddig a telefonjával ébresztette magát. Ashley egy interjúban árulta el, hogy jó ideje nem alszik a telója mellett, ami egyben azt is jelenti, hogy sosem indítja azzal a napot, hogy csekkolja a közösségi médiát. Ezt a tippet Josie azóta is imádja, sokkal nyugodtabban ébred, és azóta sem jutott eszébe, hogy az ébresztőórát a telefonjára cserélje.