Galéria

Ezt a frizurát viseld idén karácsonykor a csillagjegyed szerint

Forrás: Te imádsz kitűnni a tömegből, így a frizurád esetében is valamilyen izgalmas kiegészítőre kell hangsúlyt helyezned. Mivel az ünnepi szezonban amúgy is hajlamos vagy túl sokat stresszelni, így nem feltétlenül a hajad az első, amivel foglalkozol karácsonykor, de így garantáltan jól fogod érezni magad a bőrödben! Csak bontsd ki, esetleg előtte este fond be, hogy hullámos legyen, és válassz méretes karácsonyi csatot!
Forrás:

Szerinted karácsonykor igenis meg kell adni a módját, és fontos, hogy figyeljünk a ruhánkra, sminkünkre és hajunkra is. Ilyenkor valóságos sztárnak érezheted magad, úgyhogy ne fogd vissza magad, válaszd a hollywoodi szépségek egykor imádott hullámait!

Még menőbb, ha karácsonyos sminkkel dobod fel az összképet.


Forrás: Noha az emberek többsége karácsonykor nem mer kísérletezni, te nem riadsz vissza a színektől sem! Érdemes lehet most igazán ünnepi verziókban gondolkodni, és akár lemosható festékkel piros-zöld tincseket varázsolni a hajadba. Ez ám a karácsonyi hangulat!
Forrás: Számodra a kényelem a legfontosabb, ha karácsonyi frizuráról van szó, hiszen nem akarsz evés közben a tincseid miatt feszengeni! Épp ezért tökéletes választás számodra a Jégvarázs Elsája által inspirált fonat, ami ugyan kis gyakorlást igényel, de határozottan varázslatos!
Forrás:

Az angyalhaj az idei tél legnagyobb slágere, ha frizuráról van szó! És valaki, aki ennyire otthonosan mozog a szépség világában, biztos, hogy szívesen ki is próbálná!

Érdemes fodrász segítségével elkészíteni, az a legbiztosabb, de utána még hosszú ideig viselheted magadon ezt a csillogást!

Részleteket az angyalhajról és elkészítéséről IDE KATTINTVA TALÁLSZ.


Forrás: Fontos számodra a tökéletesség, és ez a hajadra is igaz! Karácsonykor a klasszikus eleganciát részesíted előnyben, így számodra tökéletes választás lesz egy szorosan összefogott konty! De figyelj, hogy ne a fejed tetején, hanem inkább a tarkódnál helyezkedjen el, és néhány fürtöt elől is szabadon hagyhatsz.
Forrás: Imádod a romantikát, és ez a külsődön is megmutatkozik! Szívesen viseled kibontva a hajad, de hogy ne legyen túl hétköznapi a végeredmény, karácsonykor egy kis plusz fonást is érdemes belecsempészni a frizurádba! Ezzel félig leengedett, félig befont hajjal nem tudsz mellélőni.
Forrás: Te nem riadsz vissza a kevésbé hétköznapi frizuráktól, de karácsonykor azért igyekszel visszafogottabb is lenni. Az tuti, hogy az évek óta népszerű buborék copf jó választás lesz, hiszen kényelmes, de mindenképpen izgalmas frizura!
Forrás: Mivel szereted a gyors és kényelmes megoldásokat, számodra elsősorban a szimpla lófarok a legjobb megoldás. Viszont karácsonykor érdemes extrát is belevinni a hajadba: például mit szólnál, ha egy kicsi fonást tennél bele, és simán lebontva hagynád? Hogy tuti ünnepi legyen a végeredmény, egy kis hajdíszt azért dobj hozzá!
Forrás: Mivel te magad is összeszedett, határozott és céltudatos vagy, a frizurád is ezt tükrözi. Karácsonykor épp ezért a legjobb választás számodra az úgynevezett francia csavar lesz, ami egy különleges kontyot jelent. Azért néhány csillogó csattal érdemes feldobni a végeredményt!
Forrás:

A tengerparti hullámokat idéző frizura sokaknál csak nyáron jelenik meg, pedig karácsonyra is ideális választás! Mivel szereted az egyszerű, de természetes hatású frizurát, így ezt biztosan imádni fogod. És még csak elkészíteni sem nehéz.

Jlo fodrásza például már megmutatta, hogyan lehet 5 perc alatt hullámossá varázsolni a hajat!


Forrás: Az úgynevezett "Milkmaid Braid" egy különleges fonást jelent, amelynek során két copfba kell fonnod a hajad, majd néhány hullámcsat segítségével feltűzni. Akár a képen látható kiegészítőkkel is feldobhatod, ha pedig nem tudsz konkrétan ilyen fonatot készíteni, a klasszikus verzió is jó választás lesz! Úgyis a feltűzésen van a hangsúly!