Galéria

Híres emberek reggeli rutinjai, amelyek még a nehezen ébredőknek is tetszeni fognak

Forrás:

A divatdiktátor kávé helyett egy speciális növényi turmixszal indít. Úgy véli, ez instant feldobja az energiaszintjét, és egész nap képes pörögni. A smoothie-jában van almaecet, kiwi, alma, spenót és brokkoli.


Forrás:

Ő az, aki hajnalban kel. Bárhol is legyen, a napját elindítja 4.30 és 8 óra között, és már délelőtt legalább kétféle mozgásformát letol. Előtte, ébredés után közvetlenül iszik egy kis meleg citromos vizet, majd meditál.

A citromos víz hatásairól mi is írtunk már: kattints ide, ahol egy szerkesztőnk osztja meg tapasztalatait.


Forrás:

A kedvelt plus size modell olvas az ágyban, méghozzá reggel, nem este. Általában rövid motivációs történeteket, vagy bibliai idézeteket, lélekerősítő mantrákat, mert ezzel megalapozza a nyitottságot és békét az egész napra.


Forrás:

A vidám énekesnő a hidratálásra esküszik, méghozzá külsőleg. A reggele ugyanis azzal indul, hogy egy spray-s palackba töltött Evian vízzel arcon spriccelgeti magát.


Forrás:

A színésznő már azelőtt muzikális volt, hogy Nick Jonas felesége lett. A sztár a reggeleiket zenével indítja, betölti a lejátszási listáit és vidáman, táncolva ébred fel.


Forrás:

A talkshow-királynő gyűlöl ébresztő órára és fülsiketítő hangokra kelni, ezért az agykontrollhoz fordult. Beprogramozza elméjét, hogy 6 és 6.20 között ébredjen fel - és működik is. Biztos, ami biztos, a kutyák is erre vannak kondicionálva, tehát ha véletlen elaludna, ők jelzik, hogy ideje kiengedni őket.


Forrás:

A This Is Us színésznője a „zen” -re esküszik és nem a közösségi média pörgetésével kezdi a napot. Metz elárulta, hogy vezet egy hála listát, amelyet minden reggel elolvas, majd legalább 25 percig meditál még. Ez megteremti a belső békét a naphoz, utána már könnyebben veszi a stresszes feladatokat is.