Galéria

Külföldi sztárok, akiknek 2021-ben született babájuk

Forrás: A szolgálólány meséjének sztárja, Yvonne decemberben jelentette be, hogy megszületett második gyermeke is. A neve még titok, de kisfiúval bővült a család.
Forrás:

Egy éven belül elvált, újra szerelemre talált, várandós lett és férjhez ment Christina Ricci, aki 2021. decemberben adott életet második gyermekének.


Forrás:

A színésznő sokáig titkolta, hogy babát vár, majd miután lesifotósok megörökítették pocakját, megerősítette a hírt. 

John Mulaney-val közös fia november végén jött világra, de még a hivatalos bejelentés várat magára.


Forrás: Szeptemberben született meg a Riverdale fiatal sztárjának első gyermeke. A baba anyukájával, Clara Berryvel hatalmas közöttük a szerelem, és előszeretettel mutatnak egy-egy édes fotót a kisfiúról.
Forrás:

Edoardo Mapelli Mozzi és Beatrix hercegnő nemrég keltek egybe, de a családalapítás ott volt a prioritásaik élén. Szeptemberben született meg a kislány, akit eddig még nem igazán láthattunk.


Forrás:

A Szellemekkel suttogó sztárja szeptemberben jelentette be, hogy megszületett harmadik gyermeke.


Forrás: A sztárpár még azt sem igazán árulta el, hogy babát várnak, így a kicsi születése sem derült ki rögtön. Pontos infót most sem tudunk, de a színésznő egy szeptemberi interjúban árulta el, hogy a kisgyermek érkezése az egész életét átformálta.
Forrás: Szeptemberben született meg Cardi B és Offset második gyermeke is. Bár a sztárpárnak volt néhány problémája, úgy fest, újra nagy a békesség otthon. A család egy kisfiúval bővült.
Forrás:

Scarlett még a várandósságát sem akarta elárulni, de miután a lapok kiszagolták, nem is tagadta a híreket. Végül a kisfiú augusztusban született meg, Colin pedig Instán árulta el, hogy a Cosmo nevet adták neki.


Forrás: Augusztusban született meg a True Calling sztárjának gyermeke is. A kisfiúnak már van egy bátyja, így pedig kétfiús anyuka lett a színésznőből.
Forrás: Az énekesnő júliusban, megható fotókkal jelentette be, hogy megszületett első babája. A gyermek az Ender Ridley Aydin nevet kapta.
Forrás:

Johnny Depp exneje, a színésznő Amber Heard július elsején lepte meg a világot azzal, hogy anya lett. Akkor elárulta, hogy négy éve vágyik egy gyermekre, és úgy döntött, nem vár tovább. Részletekbe nem bonyolódott, de béranya segítségével született meg a kisbaba.


Forrás:

A Wonder Woman sztárja márciusban jelentette be, hogy harmadik gyermekével várandós, ő pedig júniusban meg is született. Két kislány után egy harmadikkal bővült a családja.


Forrás:

Bár a kapcsolatukat beárnyékolta a tény, hogy Ewan a színésznőért hagyta el feleségét, a két híresség oda van egymásért.

Nyáron derült ki, hogy első közös gyermekük is megszületett. A hírt Ewan lánya jelentette be, aki nagyon örült kisöccse születésének.


Forrás: A Pretty Little Liars sztárja májusban jelentette be, hogy megszületett második gyermeke, aki a leghihetetlenebb módon csatlakozott a családhoz. Részletekbe nem bonyolódott, de azt elárulta, hogy a kislány az Elliot Rowena Adams nevet kapta.
Forrás: Májusban jelentette be Naomi Campbell, hogy egy kislánnyal bővült családja. Úgy tudni, hogy béranya segítségével született meg a gyermek.
Forrás:

Az énekesnő és Caspar Jopling számára a május csodásan indult, ugyanis megszületett első gyermekük, egy tündéri kisfiú.


Forrás: Brenda Song és a Reszkessetek, betörők! sztárjának gyermeke áprilisban született meg. A kisfiú a Dakota nevet kapta.
Forrás: Hilary Duff már háromgyerekes anyuka! A színésznő márciusban árulta el, hogy megszületett kislánya. Első fia még korábbi kapcsolatából származik, de két lánya van már férjétől, Matthew Komától.
Forrás:

Emma nem nagyon mesél magánéletéről, így még azt sem tudni, pontosan mikor született meg gyermeke. De az biztos, hogy idén!


Forrás:

A HSM sztárja, Ashley Tisdale márciusban lett anyuka. Kislánya a Jupiter Iris French nevet kapta.


Forrás: Grace Elizabeth Jane március 15-én született meg! Pippa Middleton második gyermeke egy 2 éves kisfiú hugicája lett így.
Forrás:

A modell már várandóssága alatt is büszkén mutatta meg testét, mióta pedig márciusban megszületett gyermeke, Sylvester Apollo Bear, őt is szívesen fotózza. De azért arcát nem igazán mutatja meg!


Forrás:

Azt sokáig tudtuk, hogy Hilaria Baldwin ötödik gyermekét várja, ám miután megszületett kisfia, néhány hónappal később még egy babával gazdagodott családja. Kislányát béranya hordta ki.


Forrás:

Az Alkonyat sztárja és felesége nehéz időszakon mentek keresztül, miután elvesztették babájukat még születés előtt. Azonban nem adták fel a reményt, és februárban egy gyönyörű kislánnyal gazdagodott családjuk.


Forrás:

Szintén februárban érkezett meg Mandy Moore első gyermeke, a kis Gus! A baba pontosan azon a napon született meg, amikorra kiírták a színésznőt az orvosok.


Forrás: Az Alkonyat két sztárja 2020 szeptemberében erősítette meg a hírt, miszerint bővül családjuk. Mivel tartózkodnak a közösségi médiától, így pusztán lesifotókból derült ki, hogy februárban megszületett fiuk.
Forrás:

Meghan sokáig küzdött azért, hogy gyermeke lehessen, 2 év után pedig végre pozitív lett a tesztje. Az énekesnő és férje, a Kémkölykökből megismert Daryl pedig februárban tarthatták először karjukban fiukat.


Forrás: Az tuti, hogy Beatrix és Eugénia gyermekei között nem lesz nagy korkülönbség! A hercegnő ugyanis februárban adott életet első kisfiának!
Forrás: A Trónok harca színésznője még azt sem fedte fel, hogy babát várt, már csak azután jelentette be az örömhírt, hogy megszületett kislánya. Ráadásul még januárban!