Galéria

2021 legjobb Netflix és HBO GO sorozatai, amiket darálj le az ünnepek alatt

Forrás: A HBO Go egyik legjobb szériájának merem mondani. Igazi társadalmi szatíra, amely remekül mutatja be a gazdagok életének kicsit sem olyan szép oldalát, méghozzá egy mesebeli hotel falain belül.

A sorozat mindössze 6 részes, de garantáltan nem lehet abba hagyni az első epizódnál.
Forrás: A sorozatok legjobb sorozata! És most még csak nem is túlzok, hiszen minden idők legnézettebb Netflix szériájának kiáltották ki a dél-koreai produkciót, amelynek nemcsak a látványvilága, hanem a mondanivalója is egészen elképesztő volt. A zseniálisan felépített történetéről nem is beszélve!
Forrás: Aki imádja az izgalmat, a borzongást és a sorozatgyilkosokról szóló produkciókat, annak tiszta szívvel tudom ajánlani a You-t, amelynek az összes évada közül az idei volt számomra a legerősebb. Nagyon jól felépített, szinte már beteg cselekményszála nagyszerű kikapcsolódás lehet azoknak, akik imádják Penn Badgley-t. 

Már pedig mi imádjuk!
Forrás: A krimi nagy szerelmeseinek mindenképp legyen bakancslistás sorozat. A YOU-val ellentétben itt egy abszolút valós érzésű bűnügyi szériáról beszélhetünk, amelyben két nyomozó kockázatos tervvel próbál csapdába csalni egy sorozatgyilkost.
Forrás: Talán az egyik legjobban várt produkció volt, ami 2022-ben is jön új részekkel. Sokak számára megosztó, de az biztos, hogy egy teljesen új megvilágításba helyezi a mai 50-es nőket és ezzel együtt az életüket, amit adaptálniuk kell a mostani látásmóddal.
Forrás: Márcsak Henry Cavill miatt is érdemes neki kezdeni. Elképesztő történet, rengeteg forró jelenet és még annál is több izgalom van a sorozat részeinek mindegyikében. Igazi csemege az ünnepek közti estékre.