Galéria

A legjobb filmek szilveszter estére

Forrás:

Jennifer Lawrence és Leonardo DiCaprio közös filmje nagyon izgalmas lett!

Adott két alacsonyabb rangban lévő csillagász, akik felfedezik, hogy egy hatalmas méretű üstökös közeledik a Föld felé. Olyan nagy, hogy az a bolygó elpusztítására is képes. Mindent megpróbálnak elkövetni azért, hogy felhívják a világ vezetőinek figyelmét a problémára, de ehhez igazán nagy erőfeszítéseket kell tenniük.

Hol láthatod: Netflix


Forrás:

Bár a film 8 évvel ezelőtt jelent meg, a horrorok kedvelőinek érdemes betervezni a szilveszter esti filmnézésbe!

Egy világméretű járvány szabadul el a bolygón, amelynek következtében a fertőzöttek emberfeletti képességekre tesznek szert, és nem akarnak mást, csak másokat elpusztítani. A nem éppen klasszikus értelemben vett "zombik" ellen Gerry kénytelen felvenni a harcot, hiszen mindent elkövetne, hogy családját megmentse.

Hol láthatod: HBO GO


Forrás:

Benedict Cumberbatch filmje egy kőkemény dráma, így ha elmerülnél egy elgondolkodtató történetben, ez jó választás lesz!

Phil Burbanktől sokan tartanak, a férfi kimértsége miatt ugyanis mindenki tartja tőle a távolságot. Amikor viszont testvére hazatér, ráadásul új feleséggel és egy gyermekkel, a férfi előtt megnyílik a szerelem kapuja.

Hol láthatod: Netflix


Forrás:

Íme egy film, ami vígjáték és dráma együttesét kombinálja magában!

Lori és Doug már tíz éve alkotnak egy párt, de a lány mégsem reagál túl jól arra, amikor a férfi megkéri a kezét - húga esküvője előtt pár nappal. Reakcióját látva Doug rögtön szakít is vele, de hogy ne rontsák el a lagzit, úgy tesznek, mintha még mindig egy párt alkotnának. Viszont az esküvőn aztán bőven lehetőségük nyílik ismerkedni és flörtölni másokkal, ami nem könnyíti meg a színjátékot.

Hol láthatod: HBO GO


Forrás:

Mit tehet egy milliomos apuka, ha azt látja, hogy a gyermekeinek fejébe szállt a vagyon, és elkényeztetett kölykökként élik a gazdagok életét? Úgy dönt, hogy megleckézteti őket, és azt hazudja, hogy a teljes családi vagyon odaveszett, így kénytelenek megállni a saját lábukon. Szuper választás, ha jó kis vígjátékra vágysz!

Hol láthatod: Netflix


Forrás:

Bár a legújabb rész csak a mozikban elérhető, van lehetőséged hangolódni a filmre azáltal, hogy megnézed az első három részt!

Neo izgalmas története, ez a különleges hangulatú világ ugyanis elérhetővé vált az HBO GO kínálatában, így kifejezetten kalandosan indíthatod a szilveszter estédet!

Hol láthatod: HBO GO


Forrás:

A Netflix különkiadásában több híresség is feltűnik, és az biztos, hogy nem hétköznapi alkotást láthatunk!

Akárcsak a tavalyi verzió, úgy ez is áldokumentarista jelleggel készült, hamis és valódi felvételek összekombinálásával, különböző hírességek vendégszereplésével. A történetben megismerhetjük például Morgant, aki elmeséli, milyen nehézségekkel küzdött az online randizás terén, mióta megjelent a COVID, mennyire kínos a Zoom találka, és úgy egyáltalán a teljes netes ismerkedés. De ez csak egy a számos történet közül, ami 2021-et búcsúztatja el!

Hol láthatod: Netflix


Forrás:

Bár a film 2017-ben jelent meg, érdemes látnod, amennyiben még kimaradt! Nem véletlen, hogy Frances McDormand Oscar-t is kapott alakítása miatt!

A drámafilm Mildred Hayes lányának meggyilkolásáról szól. A fiatal nő hónapokkal ezelőtt hunyt el, de a tettes azóta sem került elő. Így hát édesanyja úgy dönt, hogy kibérel három óriásplakátot, amelyeken William Willoughby rendőrfőnöknek hagy üzeneteket, mert úgy érzi, a férfi nem is akar nyomozni az ügyben. Miután egy másik rendőr is beleártja magát az ügybe, a viszony Mildred és a hatóság között egyre rosszabbra fordul.

Hol láthatod: HBO GO


Forrás:

Ez a film visszarepít a '80-as és '90-es évek világába.

1999 végén járunk, Beverly még iskolába jár, éli a tinik életét, de nem olyan önfeledten. Nagymamájával él együtt, aki 2 éves kora óta neveli őt, miután szülei meghaltak autóbalesetben. Amikor a lány talál egy régi kazettát, amin a szülei imádott dalai szerepelnek, rá kell jönnie, hogy a szalag használhatatlanná vált. Így útra kel, hogy megtalálja ezeket a dalokat, és közben szüleit is közelebbről megismerje.

Hol láthatod: Netflix


Forrás:

Bár Will Farrellről a vígjátékok jutnak eszünkbe, ez a film inkább nevezhető drámának.

Pete síelni megy családjával az Alpokba, a pihenésnek viszont szörnyű katasztrófa vet véget, miután egy lavina beteríti a szállodát és a környéket is. Noha egyikük sem sérül meg, a túlélés okozta örömöt beárnyékolja, hogy a lavina alatt Pete olyan arcát mutatta, ami mindenkit ledöbbentett. Így ez nem csak a kiruccanásra, de a család teljes életére nagy hatással van.

Hol láthatod: HBO GO