Galéria

10 igazán vicces romantikus komédia, ami garantáltan jó kedvre derít

Forrás: Exférj újratöltve

Gerard Butler és Jennifer Aniston közös filmjében csak úgy repkednek a fergeteges poénok és komikus élethelyzetek! A történet szerint Milo, a lecsúszott rendőrségi fejvadász váratlan melót kap: meg kell találnia az óvadékkal szabadlábra helyezett Nicole Hurleyt, és átadnia őt a rendőrségnek. A gond, hogy a nő történetesen épp a volt felesége, és bár azt gondolja, pillanatok alatt megcsípi a nőt, egyáltalán nincs könnyű dolga. Nicole ugyanis egy gyilkossági ügy leleplezésén dolgozik, és sokkal találékonyabb, mint azt Milo gondolta volna. Ezt a filmet csak imádni lehet!

És még jobb, hogy december 25-én, a Sony Movie Channelen lehetőséged is nyílik arra, hogy megnézd 21 órától! Az biztos, hogy ennél jobb programot keresve sem találhatsz estére!
Forrás:

Kellékfeleség

Maradjunk még egy kicsit Jennifer Anistonnál! Nem véletlenül a Kellékfeleség a színésznő egyik legnépszerűbb romantikus vígjátéka. A film, amiben Adam Sandlerrel alakítják a főszerepet, a nőcsábász Dannyről szól, aki mindig jegygyűrűt visel, hogy sose váljon komollyá egyetlen kalandja sem. Ám amikor beleszeret Palmerbe, kénytelen hazudni arról, miért is viseli a gyűrűt, és megkéri a gyermekeit egyedül nevelő titkárnőjét, hogy játssza el az elhidegült feleség szerepét. Mindezt egy közös családi utazáson, ahol egyre több és egyre kuszább hazugságban találják magukat. Nagyon szórakoztató film, az elejétől a végéig!

Az pedig tuti, hogy most neked is megjött hozzá a kedved. Jó hírünk van, ugyanis december 25-26. között több Jennifer Anistonos filmet is láthatsz a Sony Movie Channelen, így többek között a Kellékfeleséget is! Kapcsolj a csatornára 26-án 21 órától, és érezd jól magad a fergeteges színészek társaságában!

Plusz jó hír, hogy a Sony Movie Channelen ráadásul további romantikus vígjátékok is várnak rád! 27-én az Anyabulit, 28-án A csúf igazságot, 31-én pedig az 50 első randit láthatod.


Forrás: Nász-ajánlat

Ryan Reynolds sokszor bebizonyította már, hogy fergeteges humorérzéke és karizmája van, de legviccesebb romantikus filmje egyértelműen a Nász-ajánlat, amiben ráadásul Sandra Bullock a partnere! Margaretnek mindene a munkája, alkalmazottai tartanak is tőle, hiszen rendkívül híres szigoráról. Ám amikor kiderül, hogy a bevándorlási hivatal egy elmúlasztott papír miatt ki akarja őt toloncolni az országból, rögtönözve azt hazudja, hogy hamarosan férjhez megy, így nem küldhetik vissza Kanadába. Gyanútlan asszisztense, Andrew pedig, hogy végre előreléphessen a ranglétrán, belemegy a játékba, és hazaviszi magával Alaszkába "menyasszonyát." Az események pedig őrületes fordulatokat vesznek innentől kezdve.
Forrás: Őrült, dilis, szerelem

Cal élete összeomlik, amikor felesége úgy dönt, hogy válni akar, mert beleszeretett valaki másba. Hosszú házasságuk alatt a férfi teljesen elfelejtette már, milyen szinglinek lenni, hogyan kell ismerkedni, sőt, még beszélgetést sem tud kezdeményezni másokkal. Amikor az egyik bárban a nőcsábász Jacob meglátja szerencsétlen próbálkozásait, úgy dönt, hogy segít a férfinek, rövidesen pedig szórakoztató barátság szövődik közöttük. Ám Calnak nincs könnyű dolga, hiszen lánya, Hannah új szerelme is megpróbáltatások elé állítja őt. Steve Carell, Ryan Gosling, Emma Stone és Julianne Moore fergeteges vígjátékát muszáj látnod!
Forrás: Könnyű nőcske

És ha már Emma Stone, a Könnyű nőcskét sem hagyhattuk ki a listából! Bár ebben több komikus elem van, mint romantikus, mégis a romantikus komédiák világába tartozik. Olive egy teljesen átlagos lány, aki az iskolában sem tűnik ki a tömegből, ráadásul a pasik terén sincs nagy szerencséje. Azonban amikor egy ártatlan füllentés miatt az egész suli róla kezd beszélni, és azt rebesgetik, hogy nagyon aktív szexuális életet él, rövidesen furcsa helyzetben találja magát. Egyre több srác kéri a segítségét abban, hogy kamuzza azt, hogy ágyba bújtak, így ők is menőbbek lesznek, Olive pedig plusz pénzhez jut. Hamarosan viszont ez teljesen feje tetejére állítja a lány életét.
Forrás: Bridget Jones összes

Bridget Jonesról három film is szól, és bár tény, hogy az első a legjobb, a másik kettő is kifejezetten szórakoztató! Bridget a harmincas éveiben jár, a karrierje nem nagyon halad semerre, ráadásul a pasik terén is nagyon balszerencsés. Ezen pedig nem sokat segít édesanyja, aki állandóan össze akarja őt boronálni valakivel az ismerősi köréből. Ám egy karácsonyi partin összehozza az élet Mark Darcyval, akivel bár az első találkozások nem éppen pozitívak, valami határozottan van a levegőben. Mindeközben pedig Daniel Cleaver, Bridget főnöke is szemet vet a lányra, ami neki egyáltalán nincs ellenére. Mindhárom film őrületes!
Forrás: Hirtelen 30

Ennek a filmnek nem is nagyon kell magyaráznunk a történetét, igaz? Jenna 13 éves, minden álma, hogy a suli legmenőbb csajai közé tartozzon, és sikeres, 30-as újságírónő lehessen belőle. Születésnapján aztán valóra válik álma, és 17 évvel később tér magához, saját lakásában, egy menő magazin vezetőjeként. Azonban Jennának hamarosan rá kell ébrednie arra, hogy a népszerűség és a siker eltörpülnek amellett, ami igazán számít az életben... Jennifer Garner és Mark Ruffalo nagyon jól alakítják a főszerepeket, az tuti!
Forrás: Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt

Imádjuk Kate Hudson fergeteges filmjét, amiben Matthew McConaughey-val életük legszórakoztatóbb alakítását nyújtották! Ki gondolná, hogy már 18 éves a film? Andie egy női magazin rovatvezetője, és úgy dönt, hogy készít egy cikket "Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt?" címmel. Ehhez tudtán kívül Benjamint, a menő reklámügynököt szemeli ki, aki épp ekkor köt fogadást egy megbízásért: azt állítja, hogy 10 nap alatt simán magába bolondít egy nőt, bárkit, akit kiválasztanak neki. Ez pont Andie lesz, így míg a lány mindent elkövet, hogy a férfi meneküljön a kapcsolatból, addig Benjamin azon dolgozik, hogy minél inkább kitartson az újdonsült románc mellett.
Forrás: Míg a jackpot el nem választ

Cameron Diazt és Ashton Kutchert külön-külön is imádjuk, hát még együtt! Szerencsére volt is lehetőségünk látni őket közös filmben. Joy egy nagy csalódást szeretne elfelejteni, így Las Vegasba utazik, hogy szimplán csak jól érezze magát. Jack maga sem szeretne szembenézni a valósággal, így úgy dönt, hogy ugyancsak a kaszinók világába látogat el barátjával. A két társaság aztán találkozik, együtt buliznak, majd mint kiderül, Joy és Jack hirtelen ötlettől vezérelve össze is házasodnak. Persze reggel rögtön úgy döntenek, hogy el kell válniuk, ám amikor egyetlen pénzérmével megnyerik a legnagyobb főnyereményt, mindjárt nem tudnak megegyezni. Kit illet a pénz? Azt, aki bedobta a gépbe, vagy aki adta? Mivel nem tudnak megegyezni, kénytelenek összeköltözni, ám mindent elkövetnek azért, hogy az őrületbe kergessék egymást, hiszen aki előbb visszalép, bukja a pénzt!
Forrás: Bazinagy görög lagzi

Toula 30 éves, szingli, szülei éttermében dolgozik, és egyáltalán nem érdekli a külseje. Sosem csípi ki magát, és a legkisebb jelét sem mutatja annak, hogy szeretne megházasodni. Ez viszont nem igazán tetszik szüleinek, hiszen a görög család, pontosabban pedig a családfő nagyon szeretné, ha lánya találna egy ugyancsak görög férfit, aki elvenné őt feleségül. Hamarosan viszont kiderül, hogy Toulára rátalált a szerelem, választottja pedig Ian, a szőke, nem görög, vegetáriánus férfi. Ezt édesapja nehezen dolgozza fel, de muszáj erőt venniük magukon, hiszen hamarosan egy esküvőre is sor kerül!