Galéria

Minden idők legmeztelenebb Insta-fotói

Forrás: Az énekesnő az elmúlt egy évben óriási változáson ment keresztül. Ennek voltak, akik örültek, voltak, akik nem. Billie, ugyanis zöld hajú lázadóból szexi, szőke szépség lett. Ezt pedig már meztelen fotókon is hajlandó megmutatni. Persze ízléses formában.
Forrás: Az egykori szupermodell - aki nem mellesleg 47 éves - a mai napig tökéletes testtel büszkélkedhet, amit viszonylag sok képén meg is szokott mutatni. Egyik legnépszerűbb meztelen fotóján például bugyi nélkül reggelizik az ágyban. A látvány elég szexi lett.
Forrás: A csinos énekesnőt nem egyszer letiltotta már az Insta kihívó fotói miatt, de ő újra és újra kiposztolja őket a témában. Nem véletlen, hogy kismamaként is a kihívóbb ruhákban érzi jól magát!
Forrás: Az énekesnő 13 év után végre szabad ember lett. Ez pedig a saját Instagram oldalán is meglátszik. Mostanában előszeretettel imád megosztani magáról meztelen képeket, amiken csak a lényeget szokta kitakarni. Vajon ennek jelenlegi párja, Sam Asghari mennyire örül?!
Forrás: A nők után most jöjjön egy szexis férfi, egy szexis fotóval. Channingről a Magic Mike óta tudjuk, hogy kicsit sem szégyenlős. Pár hónapja egy zuhanyzós képpel robbantotta fel az internetet.
Forrás: A sztár imádja megmutatni kerekded alakját, méghozzá teljesen ruha nélkül. Van, hogy teázás közben, de olyan is volt már, amikor épp mikrofon volt a kezében.