Galéria

4 csillagjegy, akinek varázslatosan alakul év utolsó része

Forrás:

Az év vége nálad mindig káosz, hiszen mindent akarsz, ráadásul egyszerre, így egy percre sem állsz le (nem mintha egyébként sokat pihennél az év többi részében...). Épp ezért a csillagok úgy gondolták, hogy kicsit besegítenek neked, és a karácsonyi készülődést teljesen megkönnyítik a számodra, hiszen minden pontosan úgy fog alakulni, ahogy azt megálmodtad, felturbózva egy csodás meglepetéssel is!


Forrás:

A karácsony közeledtével hirtelen túl sokfelé irányul a figyelmed, ezért előfordul, hogy több mindenről is megfeledkezel. A következő napokban azonban ez nem fog előfordulni, ugyanis minden annyira simán fog menni, hogy azt te magad sem akarod majd elhinni. Ráadásul még a főnököd is meglep téged egy év végi bónusszal, amit az egész éves kemény munkádnak köszönhetsz!


Forrás:

Egy bizonyos dologgal kapcsolatban már egy ideje nyugtalan vagy, a következő napokban azonban kiderül, hogy minden jól fog alakulni, sőt, még annál is jobban! Az ünnepek alatt pedig olyan varázslatos dolgok fognak történni veled, amit te magad sem akarsz majd elhinni, ez pedig érinteni fogja a magánéletedet és a karrieredet is!


Forrás:

Egyszerűen imádod az ünnepeket, igazi romantikus lélekként pedig már december eleje óta díszítgeted a lakást, hogy minél inkább úgy nézzen ki az otthonod, mint egy tél meseország. Talán a díszek és a karácsonyi fények meghozták a szerencsét, ugyanis még év vége előtt egy nagyobb összegre tehetsz szert, amire egyáltalán nem is fogsz számítani!