Galéria

Sztárok, akik nyitott kapcsolatban élnek

Forrás:

A hollywoodi színész és felesége 1997 óta vannak együtt, ami azt jeleneti, hogy immár 24 éve tartanak ki jóban és rosszban. Nem csoda, hogy sokan kíváncsiak a titkukra, ám válaszként csak kevesen számítanak a nyitott kapcsolatra. Pedig ez az igazság. Jada egy alkalommal meg is fogalmazta kapcsolatuk filozófiáját: "Will azt csinál, amit jónak lát, ha utána tükörbe tud nézni, részemről is rendben van".


Forrás:

Szerelmük nem a nyitott kapcsolat gondolatával szökkent szárba, ám mikor Pink megtudta, hogy férje hűtlen volt hozzá, más szemmel kezdte nézni a dolgokat. Volt köztük több mosolyszünet, ám végül az énekesnő belátta, Carey képtelen a monogámiára, így ma már nem kért többet tőle, mint azt, hogy mindig legyen vele őszinte nőügyeit illetően.


Forrás:

A páros házassága már 2008 óta tart, szerelmük mit sem csitult, ám Ethan már nem egy interjúban fejtette ki véleményét a monogámiáról: "Az emberek rendkívül gyerekes nézeteket vallanak a monogámiáról és a hűségről". A sztár szerint nem a szexuális hűségen múlik minden, és megrendíthetetlenül hisz abban, hogy az ember nem monogám típus.


Forrás:

A divattervező 2014-ben házasodott össze az ismert divatújságíróval, Richard Buckley, és kapcsolatukat úgy aposztrofálja, mint az a bizonyos "első látásra szerelem". Tom viszont azt is nyíltan vállalja, hogy a monogámia nem az ő asztaluk: "Úgy gondolom, hogy a monogámia minden, csak nem természetes, ez egy mesterségesen előállított, és hajszolt idea".


Forrás:

Tilda Swinton és gyermekeinek apja, John Byrne már kapcsolatuk elején megegyeztek abban, hogy ha a másik életébe belépne egy harmadik személy, akkor úgy próbálják megoldani a helyzetet, hogy ne sérüljön a családi egység. Így eshetett meg, hogy amikor a színésznő beleszeretett a nála egyébként esett 20 évvel fiatalabb Sandro Koppba a Narnia krónikái forgatásán, John úgy döntött, szorítanak egy helyet otthonukban Tilda új szerelmének. A színésznő nem szégyelli a dolgot, szerinte egészségesebb egy boldog kapcsolatban élni hármasban, mint folyton ölni egymást a gyerekek előtt.