Galéria

Ilyen frizurát újíts be télen a horoszkópod szerint

Forrás:

Hihetetlenül erős egyéniség vagy, és egyszerűen imádod a vadabb dolgokat, legyen szó például a hajadról. Épp ezért a téli hónapokra (akár még karácsony előtt!) simán bevállalhatsz egy extra trendi rövidebb hajat, mindezt egy kis ombréval felturbózva!


Forrás:

Szereted, ha a dolgok mindig a megszokott módon zajlanak, így a frizurádon sem szeretsz sűrűn változtatni. Épp ezért tökéletes számodra a téli hónapokra ez a sejtelmes, csokoládé árnyalatú balayage, ami izgalmas, mégis egy perc alatt hozzá lehet szokni, mert garantáltan imádni fogod!


Forrás:

Hatalmas tévhit, hogy csak és kizárólag a hideg szőke árnyalatok mennek idén, sőt! A melegebb tincsek sokkal trendibbek, főleg egy olyan vidám és élettel teli egyéniségnek, mint amilyen te vagy!


Forrás:

Hihetetlenül romantikus lélek vagy, ezt pedig a külsődön is szereted kifejezésre juttatni. Éppen ezért tökéletes választás számodra, ha egy mesebeli, rose gold árnyalatú színre voksolsz a téli hónapokban, amit hajpántokkal vagy gyöngyös csatokkal kombózva igazi Disney-hatást érhetsz el!


Forrás:

Mivel egyszerűen IMÁDOD, ha te vagy a figyelem középpontjában, ezért szinte kötelező kipróbálnod ezt a nem túl vad, mégis karakteres epres árnyalatot, ami vörös rúzzsal kombózva olyan hatásos, hogy ha esetleg még nincs párod, karácsonyig tuti, hogy megtalálod – hála a hajadnak!


Forrás:

A vadabb, feltűnőbb frizurákat/hajszíneket minden esetben elkerülöd, ez az espresso kávéra hajazó szín viszont szó szerint neked lett kitalálva! Egyszerű, mégis szuper praktikus, arról már nem is beszélve, hogy a tél egyik legtrendibb színe is!


Forrás:

Ezt a színt a sztárok fodrászai elnevezték a közelmúltban drága barnának, valószínűleg azért is, mert olyan sztárcsaj vállalta be többek között, mint Hailey Bieber. Ez a szín hihetetlenül selymes és fényes hatású, ráadásul hihetetlenül trendi, amitől számodra csak még szimpatikusabb lesz!


Forrás:

Az biztos, hogy te egyáltalán nem riadsz vissza a vadabb frizkóktól, de emellett soha nem választanál olyan hajstílust, ami nem áll tökéletesen számodra. Ezzel a vöröses beütésű hajzuhataggal megmutathatod a vadóc belsődet, miközben biztos lehetsz benne, hogy minden szem rád fog szegeződni, ha belépsz valahova – persze jó értelemben!


Forrás:

Imádod a kalandokat, a kihívásokat, ezért egyáltalán nem félsz a külsőd megváltoztatásától sem. Ez persze annak is köszönhető, hogy mindig maximálisan képben vagy a legújabb trendekkel, és tudod, hogy egy jeges szőkével soha nem lehet mellélőni!


Forrás:

Karácsony előtt már nem szeretsz újítani a külsődön, a csillagok viszont azt üzenik, hogy ez a hosszabb stílusú frufru hihetetlenül fel fogja dobni az ünnepeket, sőt, még a következő hónapokat is számodra! Mi pedig nem vitatkoznánk a csillagokkal...


Forrás:

Nem szereted, ha az utcán ugyanolyan frizurájú emberek jönnek veled szembe, mint amilyen neked s van, ezért a legtöbb esetben az egyedi dolgokra törekszel. Épp ezért a csillagok azt üzenik, számodra a legmenőbb és legtökéletesebb hajszín a téli hónapokra ez a gyönyörű és ünnepi hangulatú mézeskalácsos árnyalat. Mi egyszerűen imádjuk!


Forrás:

Nem szereted a drasztikus változásokat, ezért általában évekig egy színnél maradsz, ha a hajadról van szó. Ezt a színt viszont garantáltan imádni fogod, mert minden hajhosszhoz passzol, ráadásul félig feltűzött copffal (vagy konttyal) teljesen úgy fogsz kinézni, mint Ariana Grande!