Galéria

7 alkalom, amikor egy sztárinterjú halálkínos lett

Forrás:

Ellen DeGeneres mostanában sokszor vált célponttá, miután kiderült, hogy milyen borzalmasan bánik a saját show-ja alkalmazottjaival, a negatív viselkedésére pedig tökéletes bizonyítéknak szolgál néhány (RENGETEG) interjú, amiben tiszteletlenül viselkedett. Ilyen volt az eset, amikor Justin Biebertől azt kérdezgette, hogy a felesége, Hailey mikor esik már teherbe. Mikor Justin próbált normálisan válaszolni, Ellen akkor sem állt le... Egyrészről, hogy lehet ennyire erőszakos, másrészről mi köze hozzá?!


Forrás:

Sok-sok évvel ezelőtt az Olsen ikrek Oprah-nál jártak, ahol a műsorvezető arról kezdte faggatni a lányokat, hogy mit szólnak a róluk és súlyukról szóló pletykákhoz, miszerint anorexiások. Miután a lányok illedelmesen válaszoltak, Oprah erőszakosan rákérdezett náluk, hogy mi a ruhaméretük. Kedves, igaz? (18 perctől kezdődik a lényeg a videóban!


Forrás:

Újabb Ellen adag következik, ez az eset pedig még egy fokkal durvább, mint a Justin-interjú. Ezúttal ugyanis Ellen annyira bunkó volt, ráadásul nyíltan, hogy egy egész játékot szervezett Sofiának arról, hogy milyen angol szavakat tud és nem tud kimondani. A gúnyos poénkodásokra persze Sofia is többször visszaszólt, Ellen azonban nem állt le...


Forrás:

És azt említettük, hogy David Letterman egyszer beleszagolt Jen Aniston hajába?! Nem, ez nem vicc, ez tényleg megtörtént, a színésznő pedig hihetetlenül profin reagált! (Az ominózus rész 5 perc 20 mp-nél van!)


Forrás:

Egy rádiós interjú során az akkor 19 éves Shawn Mendestől erősen szexuális töltetű kérdéseket kezdett el feltenni a riporter, kitérve arra is, hogy az énekes vajon milyen hangokat ad ki szex közben...  


Forrás:

A Grammy-díjátadón egy riporter azt modnta Taylor Swiftnek, hogy a trófeákon kívül hazavihet jó sok pasit is a gáláról. Az énekesnő szerencsére a lehető legmenőbben válaszolt, közölte, hogy semmilyen férfit nem visz haza, azt mondta, hogy a barátaival fog lógni, aztán hazamegy a macskájához.


Forrás:

Végül, de nem utolsó sorban az se volt semmi, amikor az interjúztató megkérdezte Lady Gagától, hogy mit szól azokhoz a pletykákhoz, hogy ő egy hermafrodita, és férfi nemiszervvel is rendelkezik.