Galéria

6 lehengerlő szett, amit Zendaya a vörös szőnyegen viselt

Forrás:

Párizs élőben is megcsodálhatta a merész és bevállalós Zendayát, aki tudja, hogy mély dekoltázs és miniszoknya nélkül is lehet szexi benyomást kelteni. Egy kétrészes Alaïa szettben vonult a kifutón, ami szinte semmit sem takart a hátából, sőt még a hasfalát is megvillanthatta benne. A drámai hatást a szoknya alsó része, a tollas megoldás adta.


Forrás:

Zendaya másik párizsi szettje megtestesíti az őszt, miközben Janet Jacksont juttatja az eszünkbe: fekete farmerruhát és combközépig érő fekete Bottega Veneta csizmát viselt. A fonott frizurával és néhány kiegészítővel – köztük egy övvel - pedig feltette a pontot az i-re.


Forrás:

Zendaya nem akárhol, egyenesen Velencében ünnepelte a 25. szülinapját a Valentino kreatív igazgatójával, Pier Paolo Picciolóval. Csokibarna organza ruhája nemcsak az őszt idézte meg színeiben, de a nyár egyik legnagyobb trendjét, a buggyos hatást is megelevenítette. Nemcsak jól állt neki ez a ruha, de még a lábait is megvillanthatta benne.


Forrás:

A Velencei filmfesztiválon, a Dűne című film bemutatóján Zendaya egyszerre hozta a feminin és maszkulin hatást is. Egy túlméretezett fekete öltönykabát alatt viselt egy fehér selyemruhát, amit ráadásul egy pink övvel egészített ki. A magas sarkú cipő és a laza, göndör frizura sem maradhatott el.


Forrás:

Ugyanezen a fesztiválon villantotta meg a vizes hatású szettjét, amit vizes hatású frizurával egészítettek ki a fodrászai. Egészen lehengerlő és egyedi látványt nyújtott a Balmain ruhában, ami tűpontosan lett rászabva. A szettet egy feltűnő Bulgari smaragdnyaklánccal tette még feltűnőbbé.


Forrás:

A 70-es évek inspirálta ezt az arany-fehér ruhát, ami extrém kivágásai miatt került fel a listára. A Dion Lee estélyit sajnos nem láthattuk bevetés közben, de hála az Instának, sikerült elcsípni. Egy újabb bizonyíték arra, hogy Zendaya nemcsak jól érzi magát a bőrében, de büszkén meg is mutatja az alakját.