Galéria

6 csodaszép eljegyzési gyűrű, amelyekkel hírességek kezét kérték meg

Forrás:

Hailey Baldwin szerelmétől, Justin Biebertől kapta ezt a tízkarátos csodát


Forrás:

Kourtney Kardashian gyűrűjét Travis Barkertől, a Blink-182 zenészétől kapta.


Forrás:

Lily Collins brit származású színésznőt legtöbben talán az Emily Párizsban című siker sorozatból ismerjük. 2020 júliusában jegyezte el őt párja, Charlie McDowell, majd kicsivel több mint egy év múlva, 2021 szeptemberében meg is történt az esküvő.


Forrás:

Igazán impozáns az a gyémánt, amit Offset amerikai rapper adott Cardi B-nek és ami hozzávetőlegesen 500 ezer dollárjába került (nagyjából 155 millió Forint). A házasságkötés 2017 nyarán történt, azonban 2020-ban el is váltak. A gyűrű sorsáról nem tudjuk, visszakerült-e a rapperhez.


Forrás:

Scarlett Johanssont Colin Jost, híres humorista vette le a lábáról 2019 májusában, amikor meglepte őt ezzel a 400 ezer dolláros, szemet gyönyörködtető darabbal. 2020-ban ki is mondták egymásnak a boldogító igent.


Forrás:

Ariana Grande-t még 2018-ban kérte meg akkori barátja, Pete Davidson egy három karátos Greg Yuna gyémánttal. Ez az eljegyzés viszonylag korán felbomlott, ezzel a kapcsolat is véget ért. A fiatal énekesnő azóta Dalton Gomez ingatlanközvetítő házastársa, akitől ezt a különleges, asszimetrikus gyűrűt kapta.