Galéria

7 utolsó pillanatos karácsonyi ajándék ötlet a családnak

Forrás:

Borsa Brown: Sava-Borsa – Regényes ízek a világ körül, 6999 Ft

Anyukád imád főzni és szívesen kísérletezik a konyhában? Akkor egy különleges szakácskönyv tökéletes választás lehet számára. Borsa Brown 2013 óta kalauzolja az olvasókat idegen kultúrákba romantikus regényein keresztül, most pedig ugyanezt teszi egy szakácskönyv keretében. Különböző kultúrák receptjeit mutatja be, édes, sós, natúr és csípős ételek is találhatók benne.


Forrás:

Esthajnal ’21 (meggyes-mákos balti porter, 7%) Szent András Sörfőzde, 1240 Ft

Ajándékozz palackba zárt karácsonyt apukádnak, ha ő is szereti a sört. Ebben az italban minden megvan, ami az ünnepekre emlékeztetheti az embert: az ízét és az illatát még a bejglid is megirigyeli. Ez a meggyes-mákos desszertsör az ínyencek kedvence lehet.


Forrás:

Pulóver, Reserved, 9995 Ft

Bár vicces és cuki választás lehet karácsonyi pulcsival meglepni a szeretteidet, de ezeket a darabokat maximum az ünnepi időszak alatt tudják viselni. Így, ha valami olyasmit adnál, amit az egész téli szezon alatt ki tud használni a húgod vagy a nővéred, akkor a fonatmintás pulcsi szuper ötlet, mert ez az egyik legtrendibb választás idén.


Forrás:

Bőrhatású hátizsák, Reserved, 9995 Ft

Egy hátizsák minden pasinak jól jöhet, akár suliba, munkába is hordhatja, sőt még a laptopja is belefér. Akkor is praktikus választás, ha sokat utazik, ugyanis elég nagy ahhoz, hogy mindent magával tudjon vinni, amire pár napig szüksége lehet.


Forrás:

Karácsonyi mintás asztalterítő „Carl”, Bonprix, 3999 Ft

A családi összejövetelek egy része nálad is a nagyi asztala körül zajlik? Akkor tökéletes ajándék lehet számára egy cuki karácsonyi asztalterítő, amiről biztosan te jutsz majd mindig az eszébe.


Forrás:

Trendhim.hu: Montres Carlo zsebóra, 11990 Ft

Egy karórával sosem lehet mellélőni, de ennél még érdekesebb ajándék lehet a nagypapád számára egy különleges zsebóra, ami a régi korokra emlékezteti őt.


Forrás:

Little Love Box, 12990 Ft

Ez a különleges társasjáték tele van párkapcsolati kártyákkal, amik kérdéseket tartalmaznak és segítenek abban, hogy még jobban megismerjétek egymást. Adj közös időt ajándékba.