Galéria

Ebből a 3 csillagjegyből lesz a legjobb feleség

Forrás:

A Rák csillagjegyű nő igazán odaadó, hiszen mondhatni egész életében arról álmodozik, hogy megtalálja az igazit, aki mellett örökké ki is tart. A romantikus természetének köszönhetően kizárt, hogy megcsalja a leendő férjét, hiszen nála nincs olyan opció, hogy a szerelem maximális megléte nélkül megy hozzá valakihez.


Forrás:

Ha egy Mérleg nő a párod, akkor bizony ideje elgondolkoznod azon, hogy felhúzod az ujjára azt a bizonyos gyűrűt, ugyanis tuti, hogy jó feleség lesz belőle. A Mérlegek ugyanis hihetetlenül gondoskodók, és a legtöbb esetben saját maguk elé helyezik a párjuk, még akkor is, ha azzal ők járnak rosszabbul. Arról már nem is beszélve, hogy lételemük, hogy harmonikus környezetet hozzanak létre az otthonukban, ami nem csak esztétikus, de átjárja a szeretet is.


Forrás:

A Halak nő hihetetlenül bájos, intelligens, emellett viszont egyáltalán nem okoz neki problémát az, hogy élete végéig hűséges legyen a párjához, hiszen akit egyszer kiválaszt úgy igazán, az tényleg örökre szól. A Halak ráadásul hihetetlenül házias, de nem azért, hogy bárkinek is megfeleljen, csupán így érzi jól magát, amiből csak még egyértelműbb lesz párjának, hogy tele van szeretettel és ragaszkodással.