Galéria

Milyen a kedvenc szaloncukrod? Ezt árulja el a személyiségedről

Forrás: Nagyon jól érzed magad a bőrödben, és alapjáraton optimista, vidám természet vagy. Minden rosszban keresed a jót, őszintén, és nehéz kedvedet szegni. Általában lelkesen veted bele magad még a legunalmasabb tennivalókba is, ezt pedig nagyon szeretik az ismerőseid. Ugyanakkor a feltöltődéshez neked a természet közelségére van szükséged: imádsz sétálni a szabadban, kirándulni, és egyáltalán csak magadba szívni a friss levegőt. Nem véletlen, hogy még a téli szezonban is folyton úton vagy valamerre!
Forrás: Igazi romantikus alkat vagy! Hiszel a mindent elsöprő szerelemben, és abban, hogy van valahol egy lelkitársad, akivel tökéletes egyensúlyban élhettek együtt. Életed során voltál is már néhányszor szerelmes, és ezeket az érzelmeket mindig maximálisan megélted. Imádod a romantikus gesztusokat, meglepetéseket, és bár nem egyszer csalódnod kellett, mégis képes vagy újra hinni a szerelemben. Nem véletlen, hogy annyira szerethető a természeted, hogy sok-sok barátod van!
Forrás: Egyszerre vagy szerény, de közben nagyon nyitott alkat, aki tudja, hogyan érezze jól magát. Optimista lélek vagy, és rendkívül segítőkész is, még azoknak is felajánlod a jobb kezed, akiket nem is ismersz. Hatalmas szíved van, mindemellett pedig rendkívül hűséges típus vagy, így te még második esélyt is gyakran adsz az embereknek. Ha ezek után is csalódsz, akkor viszont bezárul az ajtó, és biztos, hogy nem nyitod ki többet. Sosem ítélkezel mások felett, mert azt vallod, hogy mindenkinek megvan a maga története!
Forrás: Lehet, hogy neked nincs hatalmas baráti köröd, de az tuti, hogy akik melletted vannak, 100%-ig megbízhatóak. Nagyon nagy a szíved, és kiállsz amellett, amiben hiszel, még akkor is, ha nem feltétlenül ezt akarják hallani mások. Megvan a véleményed, minek is titkolnád? Az önbizalmaddal vannak gondjaid, néha nem is látod, milyen csodás tulajdonságaid vannak, de pont ez az, ami miatt 110%-kal csinálsz mindent. Azért légy türelmes, és ne felejts el pihenni sem!
Forrás: Fontos számodra az egyensúly, az életben pedig mindig a középutat keresed. Nyitott a személyiséged, extrovertált vagy és szeretsz társaságban lenni, de ha elfáradsz, mint akit elvágtak, rögtön leeresztesz. Sok barátod van és nagyon sok jó ismerősöd, ezért ha kimozdulnál, mindig van hozzá partnered. Nem bírod a rutint, és jobban szereted, ha mindig van valami újdonság az életedben. Viszont időnként előbújik a másik oldalad, ilyenkor pedig csak egyedül akarsz lenni, hogy feltöltődj.
Forrás: Kreatív lélek vagy, de ezt már eddig is tudtad! Annyi ötleted van, hogy időd se lenne mindent megvalósítani (és valljuk be, motivációd sem), de mégsem tudsz egy helyben megülni sokáig. Folyton csinálsz valamit, folyton dolgozol valamin, csak éppen az változó, hogy mi a következő projekted. Határozottan vannak művészi képességeid, és remek érzéked az alkotáshoz, mindegy, hogy ez szuper sütisütésben vagy rajzolásban mutatkozik meg. Ne hagyd, hogy eltérítsenek ezektől a hobbiktól!
Forrás: Te vagy az a személy, akit nem érdekel mások véleménye. Szerinted az a legfontosabb, hogy a magadnak felállított mércének megfelelj, és pontosan azt várod el másoktól, amit te adsz. Őszinte vagy, néha túlságosan is, de sosem rossz szándékból. Az tuti, hogy született egyéniség vagy, aki nem tud elveszni a tömegben! Kevés ennyire hűséges barát létezik, mint te, hiszen akármiről is legyen szó, rád mindig számíthat a környezeted.
Forrás: Elsőre sokan azt gondolják rólad, hogy visszafogott vagy és csendes, de ha megismernek, rá kell jönniük, hogy az ellenkezője igaz. Igazi egyéniség vagy, szuper humorérzékkel és egyedi világnézettel, ami kiemel téged a tömegből. Lehet, hogy ezt nem feded fel magadról eleinte, mert nehezen nyílsz meg mások előtt, de idővel feloldódsz. Szeretsz egyébként egyedül lenni, és nem bírod a nagy társasági eseményeket, de nem vagy introvertált; szimplán csak jól érzed magad akkor is, ha egymagad vagy.
Forrás: Általánosságban elmondható rólad, hogy hagyománykedvelő típus vagy. Számodra a család az első, mindig, mindenekfelett állnak a szeretteid, és imádsz gondoskodni róluk. Nem véletlen, hogy karácsonyra is lelkesen készülsz, és inkább adni szeretsz, nem pedig kapni. Egyébként nagyon szeretsz álmodozni, tele vagy gondolatokkal (ezek sokszor ébren tartanak éjjelente), és nagyon jól olvasol a sorok között. Rögtön kiszúrod a hazugságokat!
Forrás: Nem sokan választják ezt az ízt, szóval egyrészt az biztos, hogy te nagy egyéniség vagy! Minden érdekel és bármit szívesen kipróbálsz, mert szereted tágítani a látóköröd. Egyedi ízlésed van, az étkezés terén is, meg úgy általánosságban is mindenről olyan véleményed van, ami többnyire eltér az átlagtól. Ez nem baj, mert arra utal, hogy egyedi nézeteid vannak. Örök gyerek vagy egyébként, lélekben úgy érzed, sosem fogsz felnőni, de nem is kell, mert így szeretnek téged mások!
Forrás: Mondanunk sem kell, te vagy minden parti lelke! Őrületes a humorérzéked, állandóan jössz-mész, és legszívesebben az egész életedet kalandok sokaságával töltenéd. Spontán természet vagy, nem egyszer megesett már, hogy péntekre még nem volt programod, majd 2 óra múlva már úton voltál a reptérre. A barátaid tudják, hogy mindig van egy őrült sztorid, amit olyan szórakoztatóan tudsz előadni, akár egy stand upos.