Galéria

Ők Julia Roberts testvérei: voltak hullámvölgyek kapcsolatukban

Forrás:
(Jobb oldalon pedig Jon Voight , színész)
Forrás:

Ahogy említettük is, Eric Roberts maga is színészként dolgozik Hollywoodban. Sőt, elmondása szerint soha, egyetlen szerepre sem mondott még nemet, így nem véletlen, hogy több száz alkotás fűződik a nevéhez! Húga halála után elmondta, hogy ő is egész életében küzdött függőségekkel, és kemény harc árán jutott el oda, hogy ma már jobban van.

Volt időszak, amikor Julia Roberts és Eric Roberts egyáltalán nem jöttek ki egymással. Az sem sokat segített, hogy szüleik válása után eltávolodtak egymástól: Julia és nővére édesanyjukkal, míg Eric apjukkal maradt.

Miután a színésznő ráébredt arra, hogy Hollywoodban vágyik karrierre, felkereste bátyját (aki akkor már színészként dolgozott), és az ő segítségével kapta meg első szerepét. Eric nem egyszer mesélt arról, hogy lényegében neki köszönheti azt, hogy híres lett.


Forrás: Kapcsolatukon viszont ez nem sokat segített, már olyan értelemben, hogy 1993-ban rosszabbra fordult a helyzet. Eric lánya, Emma Roberts maga is híres, ám amikor a színész és exe a gyermekelhelyezés miatt pereskedtek, Julia Roberts nem testvére, hanem a férfi exe mellé állt az ügyben. Ez elég nagy szakadékot teremtett közöttük, és hosszú ideig így is maradt. Függőségei és viselkedése még inkább megnehezítette a helyzetet abban, hogy kibéküljenek; ez végül 2004-ben történt meg, amikor Julia gyermekei megszülettek. Azóta sokkal jobb a viszonyuk, az ünnepek idején találkoznak is, egyébként pedig e-mailben tartják a kapcsolatot egymással.
Forrás: Ilyen családi közegben nem csoda, hogy Lisa is színésznői karrierre vágyott! Már a 80-as évek végén szerepelt néhány alkotásban, és egyébként olyan filmekben tűnt fel, mint az Oltári nő és a Szex és New York. Ő volt az, aki New Yorkba költözött, és miatta döntött úgy Julia Robert is, hogy beköltözik a városba - és ekkor kezdődött el karrierje is.
Forrás: Lisa sosem futott be olyan karriert, mint testvérei, de az biztos, hogy panaszra így sincs oka! Producerként előszeretettel tevékenykedik, mindemellett pedig boldog házasságban él 1997 óta.

És hogy milyen a kapcsolatuk Juliával? Szerencsére nagyon szuper! Mai napig sokat beszélnek, a színésznő pedig rendkívül hálás neki azért, hogy miatta tudott boldogulni New Yorkban. Ezt 2019-ben, egy televíziós műsorban is megköszönte neki ország-világ előtt.
Forrás: Eric Roberts lányával, Emma Robertsszel is szoros a kapcsolatuk. Volt, hogy Lisával hármasban jelentek meg vörös szőnyeges eseményen, és a hétköznapokban is gyakran beszélnek. Nagyon jó őket együtt látni!