Galéria

A karácsonyi filmek legelvetemültebb gonosztevői

Forrás:

Karácsonyi Ének egy klasszikus ünnepi történet, amelyet sokan, sokféleképpen feldolgoztak már, de Ebeneezer Scrooge karaktere mindig elhozza a keserűséget, komorságot, szorongást. Az egyik legmodernebb változatban Sir Patrick Stewart kelti életre a gonoszt, nem is akárhogyan!


Forrás:

Reszkessetek betörők két gonosztevője talán nem a leggonoszabbak, de mindenképpen a legszórakoztatóbb és leghíresebb figurák, akiket Kevin McAllister önvédelmi módszerei komoly próbák elé állítják.


Forrás:

Szépség és a Szörnyeteg: Az elvarázsolt karácsony kevésbé ismert, mint az eredeti sztori, pedig a karácsonyi rész is igazán elgondolkodtató. Az elvarázsolt orgona, Maestro Forte pedig zseniális gonosz benne, aki nem akar visszaváltozni emberré, ezért mindent megtesz, hogy meggátolja a Szörnyeteg szerelmét.


Forrás:

A nyolcvanas évek különleges mozija. A kis lények nem eleve gonoszak, de a huncutságukba egy egészséges adag rosszindulat is vegyül. Valószínűleg a szemtelenség lenne a legjobb szó, amivel jellemeznék őket, egészen addig, amíg egy szegény öregasszonyt ki nem repítenek az ablakon karácsonykor.


Forrás:

Clark Griswold egyértelműen a Karácsonyi vakáció gonosztevője. Annyira elvakította az ambíciója, hogy tökéletes Griswold családi karácsonyt alkosson, hogy nem látja, mekkora kárt okoz jó szándéka ellenére.


Forrás:

A mosolygós és jókedvű külső alatt a film igazi szörnyetegének szíve lakik. Ha hinni lehet a visszaemlékezéseknek, valójában a polgármester váltotta ki a Grincsben az ünnepi dolgok iránti ellenszenvét. Tehát a film igazi gonosztevője nem a zöld szőrmés gohul.