Galéria

6 alkalom, amikor a királyi családok tagjai ugyanazt a ruhát viselték

Forrás: Az már kiderült, hogy Katalin hercegné és Meghan Markle között több kapcsolódási pont is volt, még jóval azelőtt, hogy ismerték volna egymást. Például előkerült egy fotó Meghanról, amin egy olyan magazint fog, amelynek címlapján Katalin szerepel, és az is kiderült, hogy korábban írt róla blogjában.

Sőt, az ízlésük is hasonló volt, hiszen Meghan 2012-ben ezt a Diane von Furstenberg ruhát viselte, amelynek hosszú változatát a hercegné 2014-ben vette fel.
Forrás:

Tavaly írországi útjuk során viselte Katalin ezt a zöld ruhát, amit (minimális eltéréssel) Eugénia hercegnő már 2019-ben viselt egy esküvőn.


Forrás:

Tudtad, hogy Eugénia hercegnő egyébként tavaly abban a ruhában mondta ki a boldogító igent, amit II. Erzsébet királynő 1962-ben viselt?


Forrás:

Meghan Markle imádja a csinos szoknyákat, ezt a BOSS darabot pedig 2019-ben viselte. Ugyanabban az évben, amikor Letícia spanyol királynénak is erre esett a választása! Mindketten nagyon csinosak.


Forrás:

Ez a ruha a 2010-es évek elején kifejezetten népszerű volt, a Jenny Packham estélyit ugyanis 2012-ben viselte Katalin hercegné, míg egy évvel később Alexandra luxemburgi hercegnő választotta magának, egy kicsit világosabb színben.


Forrás:

Ezt a Belulah London ruhát Katalin hercegné még idén viselte, Mária dán királyi hercegné pedig tavaly jelent meg benne. Mindkét árnyalat nagyon elegáns!