Galéria

10 ember elmesélte, mi volt élete legszörnyűbb karácsonyi ajándéka

Forrás: "Anyukám nagyon híres arról, hogy borzasztó ajándékokat vesz... De ami leginkább kiemelkedik, az egy autóbaleset csomag volt. Volt benne egy eldobható kamera, amivel megörökítheted a baleset helyszínét, papírok, amiket koccanás esetén kell mindkét félnek kitölteni, és mérőszalag, hogy lemérj ezt-azt ilyenkor. [...]"
Forrás: "Egy mini vajazó késkészlet gyümölcsökkel és zöldségekkel a nyelén. Egy nagynénitől, aki elmondta, hogy 'olyan nehéz neked bármit is venni.' Akkor 7 éves voltam."
Forrás: "A nagypapám eredetileg pénzt szeretet volna adni nekem egy zsepkendős dobozban (nem tudom, miért). Mindegy, a lényeg, hogy véletlenül rossz dobozt csomagolt be, így karácsony reggelén egy rakat papírzsepit bonthattam ki a csomagolásból."
Forrás: "Egyik évben kaptam egy nagyon király ajándékot. A szüleim hónapokig dolgoztak azon, hogy összerakjanak nekem egy szuper művészeti csomagot. Egy nagy láda volt tele jó ollókkal, ragasztóval, festékkel... A gond, hogy minden alkalommal, amikor felmentek az emeletre, hogy hozzátegyenek valamit, olyan vicceket mondtak, hogy 'felmegyünk és megetetjük az ajándékodat' vagy 'megyünk és elvisszük az ajándékodat sétálni.' Szóval naná, hogy karácsony reggelén, ahelyett, hogy egy lenyűgözött kisgyerek lettem volna a művészeti csomagtól, egy csalódott kisgyerek voltam, aki kikészült, hogy nem kiskutya volt a meglepetés."
Forrás: "A férjem mostohaanyja nekem, egy 36 éves nőnek, egy kisgyerekekre méretezett hátizsákot adott. Amikor kibontottam, közölte, hogy 'eredetileg XY-nak vettük évekkel ezelőtt, de utálta, szóval bedobtam a szekrénybe, aztán nemrég megláttam, és gondoltam neked tetszene. Nekünk nem tetszik. Mind csúnyának tartjuk.'"
Forrás: "A volt barátnőm egy eljegyzési gyűrűt adott nekem, amit magának vett, azzal a gondolattal, hogy ezzel kérjem majd meg a kezét. Konkrét instrukciókat is adott, hogyan és mikor csináljam, és kijelentette, hogy ő egyedül szervezi majd meg az esküvőt. Elég rossz volt a kapcsolatunk, és egy ideje már terveztem, hogy szakítok vele az ünnepek után (ezt meg is tettem). De nem értem, hogy gondolhatta, hogy ugyanazon a véleményen vagyunk, és amikor végre véget ért, rájöttem a nyilvánvalóra (és amit már 3 éve mondogatott nekem mindenki) - bántalmazó kapcsolatban éltem. Mégis, ki az, aki ajándékba jegygyűrűt ad, hogy azt visszaadd majd neki? Ez szimplán csak rossz ajándék!"
Forrás:

"A nagymamám karácsonyfa díszt adott nekem, Eric felirattal. Az én nevem Morgan."


Forrás: "Egy törölgető ruhát. Ekkor 8 éves voltam."
Forrás:

"10 éves koromban a nagyszüleimtől kaptam egy bőröndöt, amit be sem csomagoltak. Érdekességként megjegyzem, hogy ebbe a bőröndbe rakták előtte a húgom ajándékát, becsomagolva."


Forrás: "Visszatekintve nem volt rossz ajándék, de hat éves koromban egy nadrágot kaptam karácsonyra. Elkezdtem sírni és kiabálni, hogy 'ilyet egyébként is muszáj vennetek nekem!'"