Galéria

A 4 legmonogámabb csillagjegy, akiknek mindennél fontosabb a hűség

Forrás: Rák

Ha valami, akkor az kicsit sem meglepő, hogy a Rák első helyen szerepel a listán. Ez a jegy már a randizás első szakaszában is az elköteleződést keresi, és boldogan hagyja maga mögött a szingli létet az igaz szerelemért. Eszébe sem jutna félrelépni, még akkor sem, ha igazán nagy lenne a kísértés, hiszen ő szimplán nem is hagy lehetőséget ezek kialakulására. Számára a párja az egyetlen, és ezen semmi sem változtathat. Kitart a kapcsolata mellett még a legmélyebb hullámvölgyek idején is, és nem vágyik másra, csak viszonzásra!
Forrás:

Bak

A Bak nem szereti a kalandokat, és általánosságban véve a kapcsolat nyújtotta biztonságot preferálja. Szereti az összebújós, filmnézős estéket, és azt, ha épp nem történik semmi, mert neki ez a nyugalom szigetét jelképezi. Ha valaki, akkor ő biztosan nem áll le flörtölni a csinos kolléganőjével, és garantáltan nem írogat titkon az exének, de még csak nem is válaszol az ilyen üzenetekre. Neki a monogámia az egyetlen elképzelhető irány, és ezt a párjától is elvárja.


Forrás:

Szűz

Akármi mellett dönt, a Szűz mindig kitartó! Legyen az egy karrier, egy új hobbi vagy a párja; ha ő döntött, akkor senki sem változtathatja meg a véleményét. Ha valakivel eljut addig, hogy személyesen találkoznak többször is, akkor biztos, hogy ez a jegy már rég elhatározta magában, hogy ebből kapcsolat lesz, és mindent el is követ érte. Miután pedig sikerrel jár, számára ez a szerelem prioritások tekintetében az első helyen van, és esze ágában sincs holmi kalandokért kockára tenni mindezt. A család az első!


Forrás:

Skorpió

Lehet, hogy egy igazán szenvedélyes jegyről beszélünk, aki egyébként imádja, ha körülrajongják, de a Skorpió valójában kifejezetten monogám típus. A párkapcsolata nagyon fontos neki, és bár heves természete okozhat vitákat, elsősorban mindig arra törekszik, hogy boldogok legyenek a párjával. Az érzelmei őszinték, akárcsak a természete, így ő sosem játszaná el a másik bizalmát hűtlenséggel. Ha úgy érzi, hogy valami nem működik, kerek-perec megmondja, mert szerinte az egyenesség a legfontosabb egy kapcsolatban. Még szép, hogy ugyanezt kéri a párjától is!