Galéria

Híres emberek, akik szakítás után találtak magukra

Forrás: A sztárvilág egyik legfájdalmasabb szakításaként vonult be Ashton Kutcher és Demi Moore válása, amit a színésznő élt meg rosszabbul. Ashton pár hónappal később már Mila Kunisszal alkotott egy párt, akivel azóta házasok és gyermekeik is születtek, míg Demi alkohol- és gyógyszerfüggő lett. Évek kellettek hozzá, hogy újra értékelni tudja magát, az elmúlt években azonban nemcsak kivirágzott, hanem a divatesemények rendszeres résztvevője és modellje lett.
Forrás: A legidősebb Kardashian-lány 10 évig volt se veled, se nélküled kapcsolatba Scott Disick-kel, akitől három gyermeke született. A család reality showjában látszódott, hogy a celebnő már régóta szenved hűtlen párjától, akivel semerre se tartott a viszonyuk. Miután szakított vele, megalapította saját cégét, a Poosh-t és a szerelem is rátalált Travis Baker személyében.
Forrás: A szépséges színésznő 10 év és három közös gyermek után döntött úgy, hogy nem tud több esélyt adni a házasságának. Több mint két éve szerelembe esett Machine Gun Kellyvel, aki mellett nemcsak új életre kelt, de az A-listás sztárok közé is visszamászott, saját fehérnemű kollekciója lett és egyre több filmben láthatjuk jövő évtől.
Forrás: A színésznő nemrég egy vele készült interjúban elárulta, hogy válása óta boldogabb, mint valaha. Ezt mutatja az is, hogy rendezőként is kipróbálta magát, a kritikusok pedig azt suttogják, hogy egy igazán nagysikerű alkotás lesz a Don't Worry Darling!

Ja, és a szerelem sem vesztette szem elől! Ma már az ifjú, 28 éves Harry Styles párja.
Forrás: A csodálatos színésznő a példa rá, hogy hiába a válás, a megalázottság érzése, igenis talpra lehet állni. Ryan Philippe-től való válása után a munkába temetkezett, ami meg is hozta számára az Oscar-díjat. Ma már olyan sikeres filmeket és sorozatokat tudhat a háta maga mögött, mint a The Morning Show, a Hatalmas kis hazugságok vagy éppen a Vad című alkotás.
Forrás: 2021 év elején robbant a hír, hogy a celebnő és Kanye West több hónapnyi küzdelem után elválnak. Sokan sajnálták Kimet, hiszen mindent megtett, hogy egyben tartsa a családot, ám ez már a lelki egészségére kezdett rámenni. Pár hónap múlva azonban úgy döntött itt az ideje tovább lépni. Megalkotta saját parfümkollekcióját és azóta már túl is van egy románcon Pete Davidsonnal.