Galéria

Top 10 manikűrtrend, amivel nem lehet mellélőni 2021 telén

Forrás:

Bár karácsony előtt van a hópelyhes maniknak a legnagyobb sikerük, biztos lehetsz benne, hogy januárban és februárban sem fog senki rossz szemmel nézni rád, ha ilyen körmökkel jelensz meg valahol, sőt! Egész télen szuper választás, hiszen cuki és aktuális!


Forrás:

A kávés árnyalatok hihetetlenül praktikusak, hiszen valljuk be, télen elképesztően sok barna és szürke ruhát hordunk, amihez a sötétebb és világosabb kávészínű manikűrök tökéletesen passzolnak!


Forrás:

Nem hiába királykék a királykék, hiszen ebben a színben van valami hihetetlenül előkelő! Attól pedig egyáltalán ne félj, hogy a ruháidhoz nem fog menni ez a mani, hiszen, ha felülre világosat VAGY sötétet veszel fel, például vajszínűt, fehéret vagy feketét, akkor szó szerint tökéletesen ki lesz emelve a gyönyörű királykék körmöd!


Forrás:

Természetesen, ha tél, akkor nem hagyhatjuk le a top 10-es listáról a pirosat, ami leginkább most, decemberben megy a legnagyobbat, hiszen a karácsony egyik legjellemzőbb színe egyértelműen a tűzpiros.


Forrás:

Ha nem szereted a feltűnő színeket és formákat, akkor mindenképpen ez a gyönyörű és egyben visszafogott mani az, amit neked találtak ki! A nude szín és a stílusos geometriai formák tökéletes kombót alkotnak, amivel a téli hónapokban is hódíthatsz!


Forrás:

A fekete egyébként már önmagában is nagyon vagány választás, főleg télen, de ha nem szeretnél teljesen fekete hatást, akkor a képen látott trükkel egyszerűen és nagyszerűen fel tudod dobni a végeredményt!


Forrás:

Természetesen nem csak a tűzpiros népszerű ilyenkor télen, hanem a vöröses, burgundi színek is. Ez a szín egy fokkal talán kifinomultabb és visszafogottabb hatást kelt, mint a piros, hiszen nem annyira feltűnő, ám tökéletesen kifejező! Arról már nem is beszélve, hogy egy ugyanilyen színű rúzzsal kombózva a végeredmény több, mint tökéletes!


Forrás:

Az idei tél egyik nagy meglepetése a szürkés kék árnyalat előretörése, így egyáltalán nem véletlen, hogy a listánkon a harmadik helyen végzett. Ha nem szereted a feltűnőbb kékes árnyalatokat, és egy igazi trendi téli színre vágysz, ez számodra a tökéletes manikűr.


Forrás:

A mályva hatalmas megy az elmúlt években, nem csak az esküvői szezon alatt, de még most télen is! Ha pedig egy fakóbb mályvaszínt választasz, amit felturbózol egy kis csillogással, akkor tuti, hogy neked lesz a legszebb körmöd a karácsonyi vacsoránál!


Forrás:

A listából egyértelműen kiderül, hogy a csillogás idén nem csak a sminkeknél volt hatalmas divat, de meghódította a körmök világát is! Épp ezért, ha a legtrendibb manikűrt szeretnéd kérni legközelebb a körmösödtől, akkor szavazz erre az ezüst manira!