Galéria

6 újévi horrorfilm, amit muszáj látnod, ha igazi horrorrajongó vagy

Forrás:

Az Acélcsapda egy német horror, amit csak az igazán műértők ismernek. Pedig érdemes megnézni, hiszen a történetben egy szilveszteri buli keretében a meghívott idegenek rájönnek, hogy egy halálcsapdába kerültek.


Forrás:

A Midnightersben egy pár szörnyű helyzetbe kerül – újév napján elgázoltak valakit. Ahelyett, hogy helyesen cselekednének és jelentenék a balesetet, megpróbálják eltussolni a bűncselekményt. A dolgok egyre rosszabbra fordulnak, ahogy belekeverednek a gyilkossághoz kapcsolódó hazugságok szövevényébe.


Forrás:

A Ghostkeeper (1981) egy klasszikus alkotás, mely lassan építkezik, és nem az a célja, hogy hanghatásokkal riogasson, meg az arcunkba tolja a vért minden percben. Ennek ellenére nagyon ajánlott megismerni.


Forrás:

Az Into The Dark: New Year, New You egy viszonylag friss (2018) alkotás, mely a női barátságot és viszonyokat helyezi a középpontban. Bemutatja, hogy az irigység, rivalizálás, hogyan is tud gyilkosságokba torkollani.


Forrás: Az Into the Dark sikere miatt aztán készült egy második rész is, ami önmagában is megállja a helyét. A horror elemek néha kissé háttérbe szorulnak, de azért érdemes megnézni. A történet szerint egy csapat fiatal szilveszteri bulit tart, ám hamarosan rá kell jönniük, hogy egy maszkos sorozatgyilkos kiszemelte őket. A kérdés, hogy miért?
Forrás:

A Terror Trainben egy aljas csínytevés kísért több egyetemistát, akik évekkel később egy vonaton ünneplik a szilvesztert. A tudtuk nélkül valaki beszivárog a jelmezes buliba, és bosszút áll rajtuk. A régi alkotásban Jamie Lee Curtis debütál, így választ kaphatunk rá, miért lett ő a Halloween sorozat sztárja.