Galéria

A legnagyobb és legemlékezetesebb magyar esküvők

Forrás: Hét éve házasodott össze Kiss Ádám és felesége, akik hatalmas lagzin ünnepeltek a násznéppel. Az ország egyik legismertebb zenekara, a Punnany Massif zenélt a nagy napon, a dress code pedig laza volt: Ádám fehér tornacipőben állt oltár elé, sőt, szombat helyett kedden házasodtak rendhagyó módon.
Forrás: A gyönyörű modell és szerelme 2018-ban mondták ki a boldogító igent, egy óriási, mesebeli esküvőn. Rengeteg hazai híresség volt jelen, Sydney nagyon extra ruhát választott, a csokrot pedig nem más kapta el, mint Kárpáti Rebeka.
Forrás: Rácz Jenő és Gyuricza Dóra egy ideig titkolták eljegyzésüket, majd mikor nyilvánosság elé tárták, minden rajongójuk kíváncsi volt, mikor tartják már meg a nagy napot. Aztán a magazinok címlapjáról és az Instagramról értesülhettek: megtörtént, csodásan nézett ki a pár, és meghitt hangulatban, de nagy násznép előtt házasodtak.
Forrás: Óriási misztikus készülődés övezte Liptai Claudiáék esküvőjét. Érthetően, hiszen gigantikus lakodalmat csaptak. A hazai sztárvilág krémje testközelből élvezhette a történéseket, például, hogy Risztov Éva kapta el a csokrot, vagy, hogy Liptai Claudia a Star Wars zenéjére vonult be.
Forrás: A Római-parton rendezte meg álomesküvőjét a Lékai házaspár, amin rengetegen buliztak együtt, és a nagy napon már velük volt akkor egyéves kisfiuk is. A polgári szertartást egy héttel a lakodalom előtt szűk körben rendezték meg, Ramóna pedig azt nyilatkozta, minden olyan volt, amilyennek megálmodta.
Forrás: A sztárpár 2022-ben kelt egybe, és hatalmas lagzit csaptak, ami konkrétan három napig tartott, így a buli után együtt lazítottak a családdal és barátokkal.