Galéria

Akkor jöjjenek a nagy kedvencek: Minden idők legjobb klasszikus karácsonyi filmjei

Forrás:

A 2006-os romkom volt az akkori időszak egyik legkedveltebb szerelmi története. A cselekmény nem klisés, a humora 10 pontos, és hát, akik végig visznek minket a szingli csajok házcseréjén, az nem más, mint Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law és Jack Black. Velük már nem lehet mellélőni!


Forrás:

Kihagyhatatlan karácsonyi szórakozás az egész családnak. Jim Carrey zseniális alakítása az ünnepi szezont ki nem állható zöld manóként.


Forrás:

A különleges hangulatú animációs film 2004-es debütálása óta minden évben sokakat ültet le az ünnepi időszakban. A történet nem csak a gyerekek számára tanulságos.


Forrás:

Az eredetileg Elf címen futó 2003-as karácsonyi történetben a kedvelt komikus, Will Ferrel bújik manóbőrbe és tanítja meg számunkra, hogy ha valaki kilóg a sorból, attól még lehet értékes.


Forrás:

Igazi klasszikus Tim Allennel, a kilencvenes évekből. A mai napig kedves és megunhatatlan családi mozi, ráadásul folytatása is van.


Forrás:

A Netflix elhozta nekünk 2018-ban a legvagányabb Mikulást, majd 2019-ben a folytatásért Goldie Hawn Mikulásnéjával. Ezt egyszer muszáj látni!