Galéria

Ez a 3 csillagjegy sosem tudja igazán elengedni az exét

Forrás: Rák

Mivel a horoszkópok legragaszkodóbb jegyéről van szó, a Rák mindig 100%-kal veti bele magát egy kapcsolatba. Azt vallja, hogy ha valami nem működik, azt meg kell javítani, ezért nagyon nehezen mondja ki, hogy legyen vége a kapcsolatnak. Sőt, sok Rák még sosem kezdeményezett szakítást! Viszont sajnos épp ez a hozzáállás az, ami megnehezíti neki a továbblépést. Általában még évekkel később is ragaszkodik a volt párjához, meg-megnézegeti a közösségi oldalakon, és valamilyen szinten még tartja is vele a kapcsolatot. A szülinapi köszöntések, karácsonyi üdvözlések megmaradnak évek elteltével is. Lehet, hogy a szerelem közben elmúlik, de a kötelék megmarad.
Forrás: Skorpió

A Skorpió nehezen fogadja el egy kapcsolat végét, és hisz abban, hogy ha van szenvedély, akkor van jövője is két embernek együtt. Ha viszont rájön, hogy ennek a románcnak tényleg befejezett, akkor ez a jegy hajlamos ellenséges viselkedést magára venni. Emiatt elmarad részéről a lezárás, és nem is tud 100%-ban továbblépni. A szívfájdalom vele marad, a csalódás miatt másokkal is nehezebben válik nyitottá, és nem egyszer ellenőrizgeti azt, hogy az exe mit csinál. Kicsit mindig abban bízva, hogy kettejük közül ő a boldogabb.
Forrás: Halak

A szakítás mindig depresszióba taszítja a Halak jegy szülöttét. Ő ugyanis azt gondolja, hogy minden problémára van megoldás, ha nagyon keressük. Épp ezért viseli rosszul, ha a másik mégis a különválás mellett dönt. Mivel végtelenül romantikus, hisz abban, hogy még a jövőben egymásra találhatnak az exével, ezért még évekkel később is reménykedik abban, hogy talán összeérnek az útjaik. Nem véletlen, hogy ritkán szakít rossz viszonnyal, hiszen sosem akarja elégetni maga mögött a hidakat.