Galéria

Ő Cameron Diaz húga, akivel egykor szinte ikertestvéreknek néztek ki: 4 gyermeket nevel

Forrás: Chimene Diaz, azaz jelenlegi nevén Chimene Cain jelenleg 51 éves, és nagyon vigyáz arra, hogy ne derüljön ki túl sok részlet magánéletéről. Cameron Diaz karrierje kezdetén még egészen gyakran megjelent egyébként testvére mellett a vörös szőnyegen, de színésznői babérokra sosem vágyott.
Forrás: Ennek következtében nem tudni, pontosan mivel foglalkozik, de úgy tudni, hogy férje, Robby Armstrong zenész ügynökeként tevékenykedik. Mindemellett pedig boldog családanya, hiszen négy gyermeket nevel!
Forrás: Chimene Diaz eddig kétszer vonult oltár elé. Első házasságának időpontját nem tudni, de Chad Cainhoz ment hozzá, akitől lánya, Chloe, valamint fia, Emilio született. Azonban házasságuk nem tartott túl sokáig.
Forrás: 2005-ben aztán ismét rátalált a szerelem, méghozzá Robby Armstrong zenész személyében. A férfivel hatalmas boldogságban élnek együtt, és két gyermekük született, Emmi és Channing Armstrong. Azonban annyira figyelnek arra, hogy a hírnévtől távol tartsák gyermekeiket, hogy még fotót szinte sosem láthattunk róluk.
Forrás: Cameron Diaz és Chimene Cain (megtartotta első férje nevét) azonban nagyon szoros kapcsolatban állnak egymással. A színésznő ritkán, de nyilatkozott nővéréről, akivel egyébként szuper a kapcsolatuk. "A lánytestvérek között olyan különleges a kötelék... nincs még egy hozzá fogható."
Forrás:

Chimene állítólag húga bőrápolási cégénél is besegít, egyébként pedig időnként lencsevégre kapják őket lesifotósok egymás társaságában. Az biztos, hogy hatalmas közöttük a hasonlóság! Egyébként az internet szerint a két tesónak van még egy harmadik fiútestvére is, Michael Diaz, ám róla semmiféle információt nem találtunk, így könnyen lehet, hogy ez már csak pletyka.

A fenti fotón Chimene-t és édesapjukat láthatod.