Galéria

Híres emberek, akik nehezen, de képesek voltak talpra állni a nagy szerelem elvesztése után

Forrás:

Pierce Brosnan boldog házasságban él, de kevesen emlékeznek arra, hogy első feleségét, Cassandra Harrist 10 év házasság után vesztette el. A nő petefészek rákban halt meg. A színész 10 évig nem találta a helyét, majd 2001-ben feleségül vette Keely Shaye Smitht, akivel azóta is tökéletes a kapcsolata.


Forrás:

Lea Michele és Cory Monteith a Glee sztárjai voltak. Rögös volt az út a szerelemig, hiszen Corynak elvonóra kellett mennie, de Lea végig kitartott mellette. 2013-ban, tragikusan mégis elhunyt a fiatal sztár, drog- és alkohol túladagolásban. Nagyon nehezen, de végül újra rátalált a szerelem Zandy Reich személyében, akitől egy gyermeke is született.


Forrás:

Kobe Bryant világhírű kosarast 19 év házasság után vesztette el felesége, Vanessa. A tragédiát azonban elképzelhetetlen mértékben fokozza, hogy a helikopter balesetben meghalt a 13 éves lányuk, Gianna is, aki apjával utazott. Az özvegy azóta is mindennap gondol az egykori kosárlabdásra és gyermekükre, de másik három lányuk miatt azon van, hogy boldog és kiegyensúlyozott életük legyen.


Forrás:

Michelle Williams színésznő és Heath Ledger szerelme tökéletesnek indult. Lányuk született, de sajnos a zseninek tartott férfinak drogproblémái lettek. Emiatt halt meg 28 évesen, amikor gyermekük, Matilda még csak 2 éves volt. A színésznő a munkába temetkezett, szabadidejében pedig lányukkal volt. Azóta Michelle Thomas Kail rendező felesége lett, és egy gyermekük született.


Forrás:

Céline Dion és férje, egyben menedzsere René Angélil kapcsolata legendás. Még tini volt Celine, mikor megismerte, és a férfi később a tökéletes partner lett számára. 2016-ban hunyt el rákban, de megadatott nekik 22 év együtt. Az énekesnő azóta sem ment újra férjhez. A munkának és a gyermekeinek él, de állítása szerint megtanult együtt élni a gyásszal.


Forrás:

Paul McCartney élete sosem volt könnyű, ennek ellenére mindig derűs és optimista volt a Beatles egykori zenésze. Szerelmét, feleségét, Linda McCartney-t 30 év együttlét után ragadta el a mellrák. Halála után sokáig gyászolt, és bár ő sem hitte volna, de ismét rátalált aztán a szerelem: 4 évvel később feleségül vette Heather Millst. Bár kapcsolatuk zátonyra jutott, de ezt követően Nancy Shevell mellett lelt boldogságra.