Galéria

Sztárok halálközeli élményei

Forrás: 2000-ben Sandra Bullock magángépe olyan szerencsétlenült landolt Wyomingban, hogy belecsúszott a hóba. Habár a színésznő nem különösebben érezte a helyzet súlyát akkor, a helyi seriff azért elmondta neki, hogy nem sokon múlt az élete.
Forrás: Isla Fischernek, a bűvésztrükkökkel brillírozó 2013-as Szemfényvesztőkben szerepe szerint mindössze egy perce volt kiszabadulni a vizes tartályból, és így megmenekülni a rengeteg piranha elől. A jelenetben látható lánc azonban megadta magát, és így rabul ejtette a színésznőt, aki tényleg nem tudta eloldozni magát. Nem csak tetette, hogy fullad, hanem valóban fulladt is a víz alatt!
Forrás: George Clooney 2018-ban, az olaszországi Olbiában forgatta éppen a 22-es csapdája című filmjét, amikor egyik nap a forgatásra tartva motorbalesetet szenvedett. A színész körülbelül 113 km/órás sebességgel haladt, amikor nekiütközött egy autónak, melynek következtében kettérepedt a sisakja, és leesett a motorról. A földön fekve pedig csak arra tudott gondolni, hogy reméli, túléli a dolgot. Az eset után többé nem ült motorra, inkább elárverezte azt, és a befolyt összeget pedig jótékony célokra ajánlotta fel!
Forrás: A '80-as, '90-es évek egyik felkapott karakterszínésze, Gary Busey életét is a motorozás változtatta meg örökre. A színész mindig is bukósisak nélkül száguldozott és nem volt ez másként 1988-ban sem, amikor egy igencsak komoly motorbaleset után kómába esett. A fejsérülések mellett megrepedt a koponyája, és hosszú heteken át kórházban volt. Azóta is úgy tartja, hogy akkor meghalt és visszatért!
Forrás: 2007 karácsony környékén Eminem túl sok tablettát vett be, és bár majdnem belehalt, ez sem akadályozta meg abban, hogy hátat fordítson a drogoknak, és még egy hónapon át próbálkozott két végén égetni a gyertyát. Végül sikerült talpra állnia, és ma már tiszta életet él.
Forrás: Kanye West 2002-ben autóbalesetet szenvedett, és ez kis híján az életébe került. Az élményt és az ezzel kapcsolatos gondolatait a Through the Wire című debütáló albumán adta ki magából. Elmondása szerint pedig minden nap úgy él, mintha az lenne az utolsó.
Forrás: Travis Barker 2008-ban szenvedett szörnyű balesetet, egy kis magánrepülővel lezuhant, amit rajta kívül csak zenésztársa, a DJ AM-ként ismert Adam Michael Goldstein élt túl (ő sajnos 4 évvel a baleset után túladagolásban meghalt). A pilóta és a másodpilóta, valamint Barker asszisztense és testőre az életüket vesztették.
Forrás: Rachel Bilson 14 éves volt, amikor egy autóbalesetben olyan súlyosan megsérült, hogy leállt a szíve és újra kellett éleszteni őt. A baleset miatt azóta is néha migrénnel küzd.
Forrás: 50 Cent a zenei karrierje előtt nem épp legális módon kereste a kenyérre valót. 2000-ben viszont pont a rap kedvéért szállt ki ebből a sötét bizniszből, ám sajnos az ellenségei nem felejtettek. 2000 májusában, nagymamája háza előtt 9-szer lőttek rá. A golyók eltalálták a lábát, mellkasát, kezét, a karját és az arcának a bal oldalát. 5 hónapig tartott míg felépült, de szerencsére új életet kezdett, és ma már hálás azért, hogy végül a sors más utat szánt neki.