Galéria

4 csillagjegy, akire rátalál a szerelem decemberben

Forrás:

Igazi romantikus lélek vagy, ezért folyton keresed a Nagy Őt, eddig viszont mindez felszínes volt, és inkább a szerelembe voltál szerelmes, hiszen mélyen belül nem álltál készen arra, hogy tényleg elköteleződj. A következő időszakban viszont valami gyökeresen megváltozik benned, ez pedig természetesen egy különleges személynek köszönhető, aki teljesen megváltoztatja a felfogásodat. Nagybetűs szerelem alert!!


Forrás:

Az utóbbi időben már teljesen lemondtál az igaz szerelemről, és úgy gondolod, hogy neked talán jobb is egyedül. Persze az emberrel akkor történnek a legjobb dolgok, amikor a legkevésbé számít rá. Ráadásul egy olyan ember lép be az életedbe, akit elsőre egyáltalán nem bírsz, sőt, még idegesít is, aztán hirtelen minden megváltozik...!


Forrás:

Érdekes módon szerelem fronton mindig a biztosra mentél eddig, és bár a jelenlegi pároddal mindenben megértitek egymást, te már egy ideje nagyon unatkozol mellette. Egy titokzatos idegen (talán egy új munkatárs?) viszont teljesen felkavarja az álló vizet, az igazi érzelmek fellobbanása pedig elgondolkoztat téged, hogy talán ideje lezárni a múltat és továbblépni.


Forrás:

Nem szereted a szokatlan és váratlan dolgokat, ez pedig abszolút igaz a szerelmi életedre is. Pedig a szerelem pont olyan dolog, ami az életben általában a legváratlanabbul „csap le”, még akkor is, ha egyáltalán nem vártál rá. Ez a helyzet most veled is, de nyugi, minden rendben lesz, és egyszer az életben sodródj az árral, ez a bizonyos valaki ugyanis még az igazi is lehet!