Galéria

A brit királyi család tagjainak csillagjegye és jellemzőik

Forrás:

Erzsébet 1926. április 21-én látta meg a napvilágot, a Bika jegyében. Realista, két lábbal a földön álló, pragmatikus személyiség, akinek nagy erénye a hűség. Hagyomány- és értéktisztelő, szereti a szépet és képes élvezni az életet. Hajlamos a makacsságra, a túlzott konzervativizmusra és igen sértődékeny.


Forrás:

Katalin, Cambridge hercegnéje, Vilmos felesége 1982. január 9-én született. Mint a Bak jegy szülötte, rá is igaz, hogy kifejezetten nyugodt, büszke, céltudatos, önálló személyiség, aki rendkívül segítőkész, empatikus és türelmes másokkal. A Bakok általában nagy hagyománytisztelők és családcentrikusak. Negatív tulajdonságuk, hogy saját problémáikról nem szívesen beszélnek és csak végső esetben kérnek segítséget.


Forrás:

Diána hercegnő idősebbik fia, Vilmos, 1982. június 21-én született, az Ikrek jegyében. A jegy szülötteire jellemző, hogy intelligensek, nyitottak, kíváncsi természetűek, jó a humoruk és képesek az öniróniára. Ugyanakkor nyughatatlanok, kalandvágyók, hajlamosak az arroganciára, a hazudozásra és a hűtlenségre.


Forrás:

Sussex hercegnéje, Harry herceg hitvese 1981. augusztus 4-én született, az Oroszlán jegyében. A színészet kifejezetten neki való szakma, mert a jegy képviselői nagyon tehetségesek és nagy szórakoztatók hírében állnak. Jellemzőjük, hogy extrovertáltak, szeretnek a figyelem középpontjában állni, szenvedélyesek és bátrak. Negatív tulajdonságuk, hogy hajlamosak egoizmusra és arroganciára, és kifejezetten presztízs emberek.


Forrás:

Diana kisebbik fia, Harry, Sussex hercege 1984. szeptember 15-én született, a Szűz jegyében. A Szüzekre jellemző, hogy intelligensek, fegyelmezettek, megbízhatóak és lelkiismeretesek. Sokszor túlzottan maximalisták és perfekcionisták, ebben nem ismernek pardont. Túlontúl őszinték, nem szeretnek szépíteni, köntörfalazni, ezért gyakran mondják róluk, hogy nyersek és hiányzik belőlük az empátia.


Forrás:

Wales hercege 1948. november 14-én, a Skorpió jegyében született, ami egy nehezen kiismerhető jegy. Képviselői hajlamosak az extremitásokra, a túlzásra, a végletességre, számukra csak fehér vagy fekete létezik. Külső szemlélő számára gyakran tűnnek titokzatoskodónak, kiszámíthatatlannak és jellemző rájuk a szélsőséges hangulatingadozás is. Nagyon erős a birtoklási vágyuk és kifejezetten bosszúállók, soha nem felejtik el az őket ért sérelmeket.