Galéria

Hollywoodi házasságok, amikről az érintettek szeretnék, ha megfeledkeznénk

Forrás:

Ikonikus pár voltak, 1990-ben összeházasodtak, viszont '92-ben elváltak. Oldman azóta az ötödik feleségét fogyasztja, míg Uma 2005-ben elvált Ethan Hawktól.


Forrás:

A színészpár nagyon cuki volt együtt, és 2006 decemberében össze is házasodtak. Valami azonban gyorsan elromlott, mert 4 hónappal később elváltak. Bradley szerint szerencsére még időben kapcsoltak mindketten.


Forrás:

Cage állítólag már találkozásuk első napján megkérte a színésznő kezét. A hírességek 1995-ben házasodtak össze és 2001-ben váltak el.


Forrás:

Különleges pár volt a teniszlegenda és a modell-színésznő. Sajnos Agassi drogproblémái vetettek véget a házasságuknak 1999-ben, mindössze 2 év után.


Forrás:

Még Ben Affleck előtt volt egy másik nagyon sármos férje is Garnernek, Scott Foley színész személyében. A pár 2000-2003 között volt házas, de jobbnak látták külön válni, noha nagyon szerették egymást annak idején.


Forrás:

Néha a párok nem jutnak ki a nászút fázisból. Murphy 2008 elején feleségül vette Tracey Edmonds filmproducert egy újévi ünnepségen Bora Borán. Állítólag napokon belül szétestek a dolgok (mielőtt még elhagyták volna a szigetet), és két héttel később véget vetettek a házasságnak.