Galéria

Elvált sztárok, akik elmondták életük tanulságát a házasságról

Forrás:

„Vannak dolgok az életemben, amiket nehéz összeegyeztetni, például egy válást” – mondta Witherspoon a Ryan Philippe-től való szakításáról. „Néha nagyon nehéz felfogni, hogyan történhetett ez meg végül. Olyan könnyű lenne a másikat hibáztatni. De nincs időm és helyem gyűlöletre vagy negatívumra az életemben. Amikor rossz döntéseket hozol, felelősséget kell vállalnod értük. Tudnod kell, hogy te miben hibáztál, így fejlődhetsz.”


Forrás:

„Nem menekültem az érzéseim elől. Hagytam magam sokat sírni, megengedtem magamnak, hogy szomorú legyek. Ez az egyik olyan helyzet, amikor végül megláthatod a fényt. Mert mindig jön a hajnal. Még mindig hiszek a szerelemben, de azt is hiszem, hogy az azzal kezdődik, ha mélyre ásunk, és megtanuljuk, hogyan kell szeretni önmagunkat.”


Forrás:

„Amikor megpróbálod elkerülni a fájdalmat, az még nagyobb fájdalmat okoz. Ember vagyok, emberi tapasztalatokat élek meg, sajnos egy egész világ előtt. Bárcsak ne a világ előtt kellene mindezt végigcsinálni, de ez van. Nagyon keményen küzdök ilyenkor, és végig megyek a gyász szakaszain” - mesélte, mikor Brad Pittel szakítottak.


Forrás:

„Az emberek azt mondják: Ó, Istenem, milyen szörnyű a válás. Azt kívánja bárki, hogy ez megtörténjen a családjával? Nem. De ha bekövetkezik, túl kell élni, hiszen a lényeg, hogy mindenki egészséges, és folytatni tudjuk az életünket!”


Forrás:

„Persze, sokat szenvedtem. De ez nem olyan, mint a világvége, és a válásunk nem egyenlő a személyünkkel. Elég tudatos életet élek, és képes vagyok elválasztani egy vélt valóságot a tényleges élettapasztalatomtól."


Forrás:

„Amikor a válás megtörtént, akkor éreztem először, hogy elvesztettem az egyensúlyomat az életben. Ijesztő és szomorú volt, és arra késztetett, hogy megvizsgáljam a fókuszt, arra koncentráljak, ami valóban fontos. Rájöttem, hogy a megbánás jó dolgok katalizátora lehet.”


Forrás:

„A válás szívás" – mondta Pratt Anna Faristól való szakításáról. „A nap végén azonban ott a nagyszerű gyerekünk, akinek a két szülője nagyon szereti őt. És megtaláljuk a módját, hogy eligazodjunk ebben, miközben továbbra is barátok maradunk, és kedvesek vagyunk egymással. Nem ideális, de igen, azt hiszem mindketten jobban vagyunk.”