Galéria

4 csillagjegy, akinek pénz hullik az ölébe ezen a héten

Forrás:

Az utóbbi hónapokban nagyon sokat költöttél ruhákra és cipőkre, hogy felkészülj az igazán hideg időre, azon viszont csak most kezdesz el gondolkozni, hogy emiatt karácsonyra sokkal kevesebb pénz marad a kasszában. De mint mindig, most is hatalmas mázlid lesz ezzel kapcsolatban, egy rokon ugyanis egy nagyobb összeggel ajándékoz meg téged, ami azonnal megoldja a pénzügyi gondjaidat!


Forrás:

Folyamatosan izgulsz, hogy hogyan szerezhetnél plusz pénzt a karácsonyi időszakig, a kérésed pedig úgy tűnik, hogy teljesül, ugyanis még ezen a héten kapsz egy olyan projekt alapú megbízást, ami rövid idő alatt juttat téged egy nagyobb összeghez. Szóval nyugi, fellélegezhetsz, nem lesz gond az ünnepek alatt!


Forrás:

Több nagyon fontos esemény is közeledik feléd, amelyek miatt egyre jobban izgulsz, hiszen sokkal több pénzre lenne szükséged ahhoz, hogy ezek a bizonyos dolgok megvalósuljanak. Aggodalomra semmi ok, ugyanis a kitartó és szorgalmas munkád a főnöködnek is feltűnt, aki ezt a közeli jövőben egy előléptetéssel fogja honorálni.


Forrás:

Az ünnepek minden család pénzügyi helyzetét megnehezítik, így természetesen te is folyamatosan azon gondolkozol, hogy miként juthatnál plusz pénzforrásokhoz a következő hetekben. A csillagok úgy tűnik, hogy nagyon szeretnek téged, és szeretnének maximálisan a segítségedre lenni, ehhez a hiányzó, nagyobb pénzösszeghez ugyanis már a héten hozzájuthatsz!