Galéria

Te emlékszel rájuk? A 2000-es évek kedvenc tinisorozatai

Forrás: A Dél-Kaliforniai tengerparton található, Newportban játszódó sorozat főszereplő karaktere Ryan volt, akit a pénzes Cohen-család befogad. Ezzel azonban végtelen drámák és szerelmi bonyodalmak veszik kezdetét. A sorozat annak ellenére, hogy a felső tízezer életszínvonalával kívánja bemutatni a tinik szívfájdalmait, egészen elképesztő sikert ért el. 2003. augusztus 5-től 2007. február 22-ig futott, és 4 évadot élt meg.
Forrás: Az Olsen-ikrek Family Fox-os, 2001-2002-es sorozata - amely egyfajta szituációs komédia volt - az akkori fiatalság számára igazi üdítő produkciónak számított. A széria egyébként a tini éveikben lévő ikrek középiskolás mindennapjait és szerelmi életét mutatta be.
Forrás: A Lois és Clark - Superman legújabb kalandjai című sorozat előzményeit bemutató széria igazi siker volt azokban az időkben. Tom Wellinget konkrétan a magasba emelte, hiszen minden tinilány pontosan ilyen jóképű, szupererővel rendelkező pasira vágyott, amely az alapját adta a produkciónak. Zseniálisan vegyítette a fantasy és tinisorozat jegyeit.
Forrás: Az MTV csatornáján futó amerikai reality sorozat főszereplője Lauren Conrad volt, akinek a mindennapjain keresztül mutatta be a reality az ő, valamint gimis társai gondtalan életét. Persze nekik is akadtak problémáik a 2004 és 2006 között sugárzott epizódokban. Imádtuk, hogy minden alkalommal volt egy kis ármányság, összeveszés, szerelmi csalódás és persze titkok százai.
Forrás: Igazi klasszikus a maga nevében. A mai napig ismétlik a tévében, ami nem csoda, hiszen az utolsó olyan tinisorozat volt, ami a felnőtté válás problémáit kívánta elénk tárni, pontosan olyan hűen, mint ahogy mi is megélhettük.
Forrás: Na jó! Azt hiszem elérkeztünk az egyik legnagyobb kedvenchez, amiben csak és kizárólag szép emberek kaptak szerepet. Köztük a világ egyik legszexisebb ex tinipasija, Chad Michael Murray, aki valljuk be: egy igazi álom volt. A 9 évadot megélt széria a szereplők gimis évein keresztül egészen a felnőtté válásukig követte nyomon az életüket.