Galéria

7 ember elárulta, mi volt a legborzasztóbb ajándék, amit valaha kapott karácsonyra

Forrás:

„Amikor 12 éves voltam, a szüleim vettek nekem egy egeret egy számítógéphez. Mármint csak az egeret. Annak ellenére, hogy számítógépem az nem volt, pedig nagyon szerettem volna... Máig nem értem a dolgot!”


Forrás:

„A keresztanyám vett nekem egy ajándékutalványt, aminek a lényege az volt, hogy 15 ezer forint feletti vásárláskor kapok 1500 forint kedvezményt. A bökkenő csak az volt, hogy csak 16 éves voltam, nem volt 15 ezer forintom ruhát venni, a kedvezmény pedig december 23-án lejárt.”


Forrás:

„A nagynéném múlt év karácsonykor egy hihetetlenül fura ajándékkal lepett meg. Az unokatesóim sálat kaptak tőle, nagyon örültek is neki, majd én jöttem, kinyitottam a csomagolást, és egy kő volt benne. Néztem rá, vártam, hogy elnevesse magát, de egyáltalán nem nevetett, hanem lelkesen azt mondta, hogy »ugye, milyen csodás?« Ezek után muszáj volt azt tettetnem, hogy nagyon tetszik a kő! A legviccesebb az, hogy ezután kifejtette, hogy pár hete ásta ki a kertjében ezt a követ, és rögtön arra gondolt, hogy én ezt mennyire menőnek fogom találni...”


Forrás:

„Miből tudod, hogy a rokonaid nem bírnak téged? Na most figyelj! Amíg a húgom laptopot, fényképezőgépet és okosórát kapott tőlük évről évre, én múlt évben kaptam egy használt szakácskönyvet, amiből egy csomó oldal hiányzik. Azt mondták nekem, hogy tuti értékelem majd, hogy vintage... OK!”


Forrás:

„Egyszer a nagyszüleimtől kaptam egy használt, 101 kiskutyás, hiányos filctollkészletet. Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy akkor 22 éves voltam!


Forrás:

„Ez igazából a legfrissebb élményem. Tavaly hazautaztam a családi házba a főiskoláról karácsonykor. Mivel kerestem a félév során egy kis pénzt, úgy voltam vele, hogy megengedhetek magamnak néhány új videójátékot. Meg is rendeltem őket a szüleim házához, de furcsa módon csak a játékok fele érkezett meg. Folyamatosan küldtem az e-mailt a cégnek, akitől a videójátékokat rendeltem, de ők meg voltak róla győződve, hogy már kiszállították a termékeket. Már-már bele is törődtem a dologba, gondoltam elkeveredett a postán a csomag, amikor is karácsony lett. Az ajándékozásnál az idősebb fiú tesóm odaadta az ajándékát. Kinyitottam, és láttam, hogy a videójátékaim azok... Eldugta és nem adta oda őket karácsonyig. SZÖRNYŰ AJÁNDÉK!”


Forrás:

„Az ex barátnőm karácsonyra adott nekem egy könyvet a lőpor történetéről. Bevallom, hogy élveztem, mert érdekes olvasmány volt. A probléma csak az volt, hogy már két hónappal korábban elolvastam, ugyanis ezt adta szülinapi ajándék gyanánt is...”