Galéria

7 ünnepi manikűr inspiráció, ha rövid körmöd van

Forrás: A sötétebb kék és zöld árnyalatok hihetetlenül trendik az ünnepek közeledtével, főleg akkor, ha feldobod egy kis arannyal. Ugye, hogy mennyire jól mutat ez a mani rövid körmökkel? Hosszúval valószínűleg nem lenne ilyen szép!
Forrás: A kekizöld egész évben tarolt, ez pedig év végén sem lesz másképp. A rövid körmökön pedig kifejezetten jól mutatnak a csavart minták, és mivel karácsonyról beszélünk, nem maradhat el a kis csillogás, ez esetben ezüst színben!
Forrás: Ha tél, akkor nem maradhatnak el a klasszikus hópelyhekkel felturbózott manik, amelyek szuperül mutatnak, ha egy igazán sötét alapot választasz. Azokra a körmeidre pedig, amelyeken nincsenek hópelyhek, mehetnek a csillogó kis pöttyök, amelyek imitálják a hóesést.
Forrás: Mivel egész évben hihetetlenül trendinek számítottak a geometriai formák, ezért az ünnepek közeledtével is biztosak lehetünk benne, hogy az ilyen manikkal nem tudunk mellélőni! Ráadásul, ha olyan típus vagy, akkor nem akar igazi, klasszikus karácsonyi körmöket (ugye, hogy Vízöntő vagy?), akkor ez a manikűr tökéletes a számodra!
Forrás: Ha odáig vagy a cuki, hercegnős stílusért, és persze mindig a rövid körmökre szavazol, akkor megtaláltuk számodra A TÖKÉLETES manikűrt! Ráadásul extra ünnepi hangulatú is, de persze csak és kizárólag pasztell színekkel! Mi imádjuk!
Forrás: Akármennyire is meglepő, a fekete, fényes manikűr tökéletes az ünnepekre, főleg akkor, ha rövid körmökkel rendelkezel! A fekete ugyanis szó szerint minden rucihoz tökéletesen passzol, ráadásul kifinomultságot és jó stílusérzéket sugároz!
Forrás: A pasztell színek kedvelőinek szuper választás ez a mani, és persze itt is képbe kerül a verhetetlen arany, amitől egy sima és talán unalmas manikűr azonnal ünnepi lesz!