Galéria

A szakítások éve? Híres magyar párok, akiknek idén szakítottak

Forrás: A két énekes szerelme tündérmesébe illően kezdődött. Annak idején a Megasztár 5-ben versenyeztek együtt. Kapcsolatuk 10 évig tartott. Az utolsó hónapokban azonban sem a közösségi oldalaikon, sem pedig a nyilvános eseményeken nem lehetett őket együtt látni.
Forrás: A színésznő és a tévés 5 évig voltak együtt. Kapcsolatuk többször is mélypontra jutott, végül májusban úgy döntöttek, inkább elengedik egymást.
Forrás: Hosszú Katinkától való válását követően Courtney Brewer személyében találta meg az edző az igazi társat, ám románc mindössze két évig tartott. Tusup augusztusban jelentette be, hogy végleg szakítottak a lánnyal.
Forrás: A pár még januárban jelentette be, hogy 5 év és egy közös gyerek után külön folytatják. A válásuk barátságban, csendben zajlott le. Azóta pedig mindketten új párra találtak.
Forrás: A sztárfodrász és a gyönyörű influenszer igazi álompárnak tűntek. Ám két év együttlét után rájöttek, hogy nem ugyanazok a céljaik és a vágyaik, ezért óriási fájdalommal, de szakítottak. Kapcsolatukat még a Nyerő páros című műsor sem tudta megmenteni.
Forrás: A tévés és a fogorvosként dolgozó Szabó Zoltán 7 év után döntöttek úgy, hogy külön válnak. A pár februárban mondta el a nyilvánosságnak, miért nem tesznek ki jó ideje közös képeket. Vivi bejegyzésében azt írta, hogy mindkettőjüknek a közös gyermekük a legfontosabb, így barátságban és békességben váltak el.