Galéria

4 csillagjegy, amelyik imád flörtölni - Akkor is, ha kapcsolatban él

Forrás: Ikrek

Imádsz társaságban lenni és született kommunikátor vagy (már amikor persze extrovertált oldalad kerül előtérbe, hiszen mindig két éned küzd egymással). Ennek következtében nem áll tőled távol a flörtölés, ám amit sokan romantikus érdeklődésnek tudnak be, részedről valójában barátságos közeledést jelent. Te az esetek 90%-ában ugyanis nem akarsz semmit a másiktól, pusztán csak játékosan társalogsz, és egész egyszerűen jól érzed magad.
Forrás:

Oroszlán

Egy olyan megnyerő kisugárzású személy, mint te, biztos, hogy imád flörtölni! Nem csoda hát, hogy nálad ez a nap része, és nem mellesleg önbizalomerősítő is. De félreértés ne essék, kapcsolatban szigorúan veszed a hűséget, ám ettől még szeretsz picit játszani. Az idős bolti eladónak ugyanúgy megdicséred az új frizuráját, mint a kolléganődét, részedről ez ugyanis arról szól, hogy figyeljenek rád, és kedveljenek téged.


Forrás:

Mérleg

A Mérleg igazán profiként flörtöl, de nem csak azért, hogy meghódítsa kiválasztottja szívét! Azért is csinálja, hogy megkedveltesse magát másokkal, ez a jegy ugyanis nagyon imádja, ha mindenki pozitív véleménnyel van róla, a konfliktust pedig messziről kerüli. Ezzel a kis kacér hozzáállásával el is éri, hogy mindenkiben nyomot hagyjon, de a kapcsolatában nála itt meg is húzódnak a határok.


Forrás:

Halak

Ha romantika, akkor a Halak az élvonalban van! Ez a jegy szinte naponta képes lenne szerelembe esni, épp ezért a flörtölés is része az életének. Csakhogy míg az előzőleg felsorolt jegyek leginkább szórakozásból, ártalmatlan célból flörtölnek, addig a Halak komolyan is gondolja! Szereti kifejezni az érzéseit, és tekintve, hogy milyen játékos lélek, nem meglepő, hogy profin hódítja meg a szíveket.